Onvo ov50f900 yazılım sorunu

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,075
tv yi masa üstüne düşürdüm kazayla kırıldı fakat kuran servisi defalarca aradım fabrikayı aradılar panel yok dediler yeni tv alın yeni tv ücretine yakın fiyat çıkar dediler bende bıktım onvo gibi firmayla uğraşmaktan.depoya kaldırdım duruyor.

Geçmiş olsun .

Taktik cümle ve panel fiyatı yüksek paneller .
ücretine yakın fiyat çıkar dediler

Çok zorlasanız yeni tv den paneli söküp takarlardı . ( yeni tv yerine , eski tv niz olurdu )

Mantık parça niyetine kullanmak .
Zor denk gelmesi .
Kartı ve ledleri gitmiş panel sağlam tv olacak
2 tv bozuk den 1 tv çalışır .

0 Çevrimdışı

006dean

Yeni Üye
31 Ocak 2022
14
44
tv yi masa üstüne düşürdüm kazayla kırıldı fakat kuran servisi defalarca aradım fabrikayı aradılar panel yok dediler yeni tv alın yeni tv ücretine yakın fiyat çıkar dediler bende bıktım onvo gibi firmayla uğraşmaktan.depoya kaldırdım duruyor.
Geçmiş olsun hocam, bende de aynı televizyon var, demek ki başına bişey gelse elimizde patlayacak. Burdan şunu anlıyorum Vestel, Toshiba gibi markaların çok satan modellerini almamız gerekiyormuş, en azından parça ve yazılım konusunda daha çok destek buluruz.

C Çevrimdışı

celal04

Yeni Üye
26 Nis 2023
1
38
Merhaba onvo TV fabrika ayarında döndüm artık açılmadı sadece beyaz ekran geliyor kapanıyor tekrar açılıyor kapanıyor lütfen yardım

T Çevrimdışı

tepecik34

Yeni Üye
24 Nis 2023
5
40
Teknik kısmı bilmem .
İspatı zor .
Tüm Onvo ov50f900 larda sorun varsa dava hakkınız doğar .
Yada mantıken yazılım yeni yazılım yüklense dahi ana yazılım sistemini değiştirmeyen kısmı var burası oynanmış yada kart bozuk .
Yazılım yüklenmesi esnasında sorun .

Başıma gelen bir durumu açıklayayım .
X marka ve model kombi firmasının ürünü satın aldım garanti kapsamıda iken gaz kesme hatası verdi .
Resetleme yapıyorum olmuyor .
Ana merkezine telefon açtım firmadan da reset yapın dedi yine olmadı servis yönlendirler .
Bu arada siğortadan kapatıp açmak yapmak aklıma geldi . ( tam reset gibi )
Şimdi arıza düzeldi dedim ( sonra servis hizmetini iptal ettirdim , gelse ne yapacak )
Aklıma gelmedi o an keşke video gürüntüsünü alsaydım .

Bir müddet sonra kombime yeni yazılım yüklemesi yapıldı .
Sordum sadece banamı tümüne dedi ( tam açıklamasını bilmiyorum )

Ben, tv de kanallar kilitleniyor ( nadiren ) uydu ile uyuşmazlık olabilir düşüncesindeyim enerjiyi kesince ve açınca düzeliyor .
Senin anlatmaya çalıştığın şey donan telefonun pili çıkartıp takmak gibi bişey. Aslında dediğin gibi tvyi fişten çekip taktiginda düzeliyor tabi 2023 dünyasında tvyi kapatıp açma ile düzelen bir cihazı kullanıyor olmak insanın zoruna gitsede diğer mesajdada bahsettiğim gibi tamamen duygusal fazla para vermeden ihtiyacı karşılamak.ama TV'den sıkıldığımda uygun bir rom bulup atabilirim.suanda APK ile yuklediklerimle fazla sorun yaşamıyorum bu arada yüklemek isteyenler için smarttube reklamsız ve diğer dizi filim içinse inattv APK sini öneririm kısmen kullanışlı

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
onvo 50f900 yazılım 11 geldimi benimmi haberim olmadı bende halen 9
Onvo ile görüşülüp güncelleme istenebilir. Geçen akşam konuşmuştuk. Ama orada sormuştum ben size wisdom share mi saf Android mi diye. Eğer saf Android değilse konuda sorunda muzdarip olanlar zaten bilgi paylaşmışlar, siz de anlıyorsunuz zaten durumu. Bence güncellemeyin. Diğer cihazlarda yaptığımız gibi rom değişikliği ile performans kazancı sağlamama ihtimali bence yüksek.

M Çevrimdışı

Mahmut Koçyiğit

Yeni Üye
18 Ara 2023
1
25
Onvo ile görüşülüp güncelleme istenebilir. Geçen akşam konuşmuştuk. Ama orada sormuştum ben size wisdom share mi saf Android mi diye. Eğer saf Android değilse konuda sorunda muzdarip olanlar zaten bilgi paylaşmışlar, siz de anlıyorsunuz zaten durumu. Bence güncellemeyin. Diğer cihazlarda yaptığımız gibi rom değişikliği ile performans kazancı sağlamama ihtimali bence yüksek.
Hocam güncelleme yapsak sorun olur mu ki.

Bu arada yeni kayıt oldum anlayışınız için teşekkürler.

Geri
Üst Alt