sayzus
Yeni Üye
- 12 Ara 2022
- 4
- 34
Merhaba,
Google Chromecast ve Google Tv Kumanda sahibiyim. Şu
Onvo OV40250 için kumanda kodunu nasıl öğrenebilirim? Müşteri hizmetlerini aradım onvo'nun ama zaten inanılmaz amatör ve daha konuyu bile anlamamış olan olan çağrı merkezi çalışanı hanımefendi güya beni bekletti teknik ekibine sordu ve gizlilik gereği bunu paylaşmayacaklarını söyledi. Ben inanmadım, bence daha bu kodun ne olduğunu bile bilmiyorlar ve beni atlatmak için böyle bir yalana sarıldırlar. Ya hu bütün dünya markaları paylaşıyor da bunu onvo neden paylaşmıyor? Adem Helvacı bunu öğrenme şansımız olur mu?
Teşekkürler
Google Chromecast ve Google Tv Kumanda sahibiyim. Şu
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
. Bu kumanda ile normalde tv'nin kendisini de kontrol edebiliyoruz. Ama listesinde Onvo marka tv yok. Bu sebeple en azından tv'nin infrared kodunu öğrenip listeden aynı koda sahip olan markaları seçip eşleştirmeyi deneyeceğim. Onvo OV40250 için kumanda kodunu nasıl öğrenebilirim? Müşteri hizmetlerini aradım onvo'nun ama zaten inanılmaz amatör ve daha konuyu bile anlamamış olan olan çağrı merkezi çalışanı hanımefendi güya beni bekletti teknik ekibine sordu ve gizlilik gereği bunu paylaşmayacaklarını söyledi. Ben inanmadım, bence daha bu kodun ne olduğunu bile bilmiyorlar ve beni atlatmak için böyle bir yalana sarıldırlar. Ya hu bütün dünya markaları paylaşıyor da bunu onvo neden paylaşmıyor? Adem Helvacı bunu öğrenme şansımız olur mu?
Teşekkürler