Onvo OV40250 kumanda kodu

sayzus Çevrimdışı

sayzus

Yeni Üye
12 Ara 2022
4
34
Merhaba,

Google Chromecast ve Google Tv Kumanda sahibiyim. Şu . Bu kumanda ile normalde tv'nin kendisini de kontrol edebiliyoruz. Ama listesinde Onvo marka tv yok. Bu sebeple en azından tv'nin infrared kodunu öğrenip listeden aynı koda sahip olan markaları seçip eşleştirmeyi deneyeceğim.

Onvo OV40250 için kumanda kodunu nasıl öğrenebilirim? Müşteri hizmetlerini aradım onvo'nun ama zaten inanılmaz amatör ve daha konuyu bile anlamamış olan olan çağrı merkezi çalışanı hanımefendi güya beni bekletti teknik ekibine sordu ve gizlilik gereği bunu paylaşmayacaklarını söyledi. Ben inanmadım, bence daha bu kodun ne olduğunu bile bilmiyorlar ve beni atlatmak için böyle bir yalana sarıldırlar. Ya hu bütün dünya markaları paylaşıyor da bunu onvo neden paylaşmıyor? Adem Helvacı Adem Helvacı bunu öğrenme şansımız olur mu?

Teşekkürler

N Çevrimdışı

NBKpro 

Aktif Üye
15 May 2021
191
Mi kumanda uygulamasında önüme gelen markayı denedim. Hiç tutturamadım. Bırakın birebir uyumluluğu, azıcık ucundan bile tutan olmadı. Eğer çağrı merkezi olayı anlamadıysa kötü olmuş, mail yolu ile daha açıklayıcı tarzda anlatabilirsiniz. Yok gerçekten "gizlidir, paylaşamayız" dedilerse hem komik hem üzücü. Onvo böyle her şeye gizlidir paylaşamayız derse gözümde gerçekten düşer. Firma dediğin şeffaf olmalı. Yazılım isteriz vermezler, IR kodu vermezler. Arayıp 43F900'ün panel ve anakart bilgilerini sorsak ona da firmamız prensibi gereği paylaşamayız derler belki. YouTube'da videosu yokmuş gibi. Alt tarafı kumanda kodu yahu, Merter Elektronik, Çağlar Elektronik gibi yan sanayi bir kumandacıdan istesek o bile verir.

Direkt olarak kod girebiliyorsanız 2200, 2201, 3023 2074,2086,2087,2137,2138,2143,2146,2165,2181,2232,2311

Bununla aynı kumandayı kullanan markalar vardı geçende bulmuştum neydi onlar, unuttum gitti.

Son düzenleme:
sayzus Çevrimdışı

sayzus

Yeni Üye
12 Ara 2022
4
34
Direkt kod girilmiyor sadece marka seçebiliyorum aslında ama kodları bilsem ona göre deneme yapacağım. Bu da bir problem aslında. Onvo madem bu tv işine girdin gidip google ile, xiaomi ile vs anlaş ve o listelere kendini de koydur. abartısız binlerce tv markası var google'ın içinde, vestel bile var ama onvo yok. en duyulmadık adi küçük markalar bile var.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
10 günlük onvo tvnin panelini bile bulamadım(kaza sonucu kırıldı) .kuran servisle görüştüm fabrikada bile yokmuş panel kısacası İyi bir firma değil onvo.

sayzus Çevrimdışı

sayzus

Yeni Üye
12 Ara 2022
4
34
Konuyla ilgili bir güncelleme geçeyim, onvo servisi kesinlikle yardımcı olmuyor. E-posta ile sorunca çağrı merkezini arayın diyorlar, orayı arayınca gizlilik icabı vermiyoruz diyorlar. Atomu parçalayan cihazı keşfettiler sanki. Yazıklar olsun işte bu kafa yüzünden insanlar yerli firmalardan nefret ediyorz. Dünyanın binlerce markası bunu paylaşıyor ama onvo o üstün teknolojisi çalınmasın diye paylaşmıyor.

N Çevrimdışı

NBKpro 

Aktif Üye
15 May 2021
191
Konuyla ilgili bir güncelleme geçeyim, onvo servisi kesinlikle yardımcı olmuyor. E-posta ile sorunca çağrı merkezini arayın diyorlar, orayı arayınca gizlilik icabı vermiyoruz diyorlar. Atomu parçalayan cihazı keşfettiler sanki. Yazıklar olsun işte bu kafa yüzünden insanlar yerli firmalardan nefret ediyorz. Dünyanın binlerce markası bunu paylaşıyor ama onvo o üstün teknolojisi çalınmasın diye paylaşmıyor.
Aliexpressten sipariş ettikleri kumandanın kodunu bile saklıyorlar. Sunny almadığıma pişman etmeye başlamıştır. Lg falan değil bakın, sunny.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
onvonun servisi çok kötü ben 3-4 defa aradımda(10 günlükken kazayla kırılan onvo tvnin paneli için) hazretleri en sonunda fabrikaya sormuşlar sözde panel yokmuş müşteri hizmetleride kötü kısacası uzak durunca bir marka.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Kumanda kontrol kartında XYL018 diye bir kod var. Acaba aradığınız bu muydu ?
Hayır ,senin yukarıda aşağıdaki linkteverdiğin 4 rakamlı kodlardan birisinin uyan tvye olan kodlarıdır,verdiğin XYL018 ise kumandanın kodudur büyük ihtimalle :ok

Hasan3472 Çevrimdışı

Hasan3472 

Aktif Üye
30 Kas 2021
198
39
Bu Mehmet Atmaca TV serisi 3 büyük sıkıntı var.
Halen amatör destek personeli.
Neredeyse üretimin çoğu sorunlu LED paneller
Ve replika kumanda laik görüp kodunu paylaşmıyor olmaları. Bari Xiaomi irda cep listesine girseydi bir nebze kurtulurduk. Bütün markalar oluyor Mehmet Atmaca TV serisi Xiaomi de çalışmıyor ilginç

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu Mehmet Atmaca TV serisi 3 büyük sıkıntı var.
Halen amatör destek personeli.
Neredeyse üretimin çoğu sorunlu LED paneller
Ve replika kumanda laik görüp kodunu paylaşmıyor olmaları. Bari Xiaomi irda cep listesine girseydi bir nebze kurtulurduk. Bütün markalar oluyor Mehmet Atmaca TV serisi Xiaomi de çalışmıyor ilginç
8in1 kumanda olup denenmeli bence :) mutlaka uyan kod bulunur :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sanmıyorum şefim. Bunlar olumsuzluk iksirini bulmuş helal olsun. Çözüm olsaydı çoktan biri bulurdu
Çok kurcalayacaklarını sanmıyorum doğrusu :) ,bizim akrabaların birinde olsaydı kesin denerdim şahsen 8in1 kumandayı,mesela tıkır tıkır tuş sesi nedeni ile novacom S11 kodunu buldum,onvo tv neden olmasın :)

Geri
Üst Alt