Onvo OV32F700 Açılışta Animasyon Ekranında Kalıyor

sahints Çevrimdışı

sahints 

TS @sahin
Yeni Üye
13 Eyl 2021
13
29
Herkese merhabalar,
Dün Vatan Bilgisayardan bir 32F700 satın aldım. TV kurulumunu kendim yaptım, internete sorunsuz bağladım ve dün kullandım. Dün elimde uydu kablosu olmadığı için kanal aramasını bugün yaptırdım ancak çok karmaşık oldukları için hazır liste kullanmak istedim. Adem abinin paylaştığı hazır listeyi import etmekle birkaç defa uğraştım ama Failed hatası aldım sürekli. Daha sonra birkaç defa daha uydu araması yaptırdıysam da süreç %0 da takılı kaldı ve ilerlemedi. TV'yi kapattım, fişini çektim. Tekrar açmak istediğimde görseldeki ekranda kalıyor ve açılmıyor. Daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu acaba? Ne yapmak gerek? Doğrudan il servisine mi başvurayım yoksa kargolamam mı gerekiyor?
Bilgi sahibi olanlardan yardım bekliyorum :)

20230904_212541.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Çağrı merkezinden servis kaydınızı oluşturun. Prosedürle ilgili bilgi paylaşacaklardır. Adreste çözüm sunabilmeleri mümkün.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
TV de değil ama linux cihazda geldi ,bootta kaldı cihaz ,senin açılmayan tv gibi ,kurtarma yazılımı ile düzeldi ,çünkü ona uymayan yazılım yüklemiştim ,bence muhtemelen ya liste yazılımı senin tvye uygun değil ,veya yazılımı yüklesi uzun sürdü sen bitmeden kapattın boota kaldı. Belki vardır kurtarma durumu ama ben bilemiyorum maalesef.

Geri
Üst Alt