N NBKpro Aktif Üye Puan 43 Çözümler 0 Katılım 15 May 2021 Mesajlar 191 NBKpro 5 Şub 2023 #15 teraspy' Alıntı: Eğer kullanan kişi benim gibi meraklıysa ,"kendisi bulur" diye düşünmüştüm sevgili NBKpro Genişletmek için tıkla ... Denersem bulurum belki. İnat etsek yazılımı da buluruz hatta güncelleme bile veririz.
teraspy' Alıntı: Eğer kullanan kişi benim gibi meraklıysa ,"kendisi bulur" diye düşünmüştüm sevgili NBKpro Genişletmek için tıkla ... Denersem bulurum belki. İnat etsek yazılımı da buluruz hatta güncelleme bile veririz.
E ekadioglu Yeni Üye Puan 1 Çözümler 0 Katılım 8 Kas 2024 Mesajlar 1 Yaş 45 ekadioglu 8 Kas 2024 #16 Bu soruna bir çözüm bulabildiniz mi? Benimde başıma geldi maalesef.
Sota RootAyın En Aktif Üyesi Puan 113 Çözümler 4 Katılım 6 Mar 2016 Mesajlar 24,682 Sota 9 Kas 2024 #17 ekadioglu' Alıntı: Bu soruna bir çözüm bulabildiniz mi? Benimde başıma geldi maalesef. Genişletmek için tıkla ... boot menüsüne alıp wipe cache partition yapmayı denediniz mi.?
ekadioglu' Alıntı: Bu soruna bir çözüm bulabildiniz mi? Benimde başıma geldi maalesef. Genişletmek için tıkla ... boot menüsüne alıp wipe cache partition yapmayı denediniz mi.?