N Çevrimdışı NBKpro Aktif Üye 15 May 2021 191 5 Şub 2023 #15 teraspy' Alıntı: Eğer kullanan kişi benim gibi meraklıysa ,"kendisi bulur" diye düşünmüştüm sevgili NBKpro Genişletmek için tıkla ... Denersem bulurum belki. İnat etsek yazılımı da buluruz hatta güncelleme bile veririz.
teraspy' Alıntı: Eğer kullanan kişi benim gibi meraklıysa ,"kendisi bulur" diye düşünmüştüm sevgili NBKpro Genişletmek için tıkla ... Denersem bulurum belki. İnat etsek yazılımı da buluruz hatta güncelleme bile veririz.
E Çevrimdışı ekadioglu Yeni Üye 8 Kas 2024 1 44 8 Kas 2024 #16 Bu soruna bir çözüm bulabildiniz mi? Benimde başıma geldi maalesef.
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 19,450 Cumartesi saat 19:05'de #17 ekadioglu' Alıntı: Bu soruna bir çözüm bulabildiniz mi? Benimde başıma geldi maalesef. Genişletmek için tıkla ... boot menüsüne alıp wipe cache partition yapmayı denediniz mi.?
ekadioglu' Alıntı: Bu soruna bir çözüm bulabildiniz mi? Benimde başıma geldi maalesef. Genişletmek için tıkla ... boot menüsüne alıp wipe cache partition yapmayı denediniz mi.?