K
kabasakal007
Yeni Üye
- 23 Ağu 2018
- 6
- 39
85 inch tv duvara asılır mı ?
Eve pazar günü hepsiburada da 36600 tl ye düşmüş aldım . Umarım iyi çıkar . Adem abinin videosunu izlemiştim biraz da o tavsiye ettibu 85 inç onvo yu bende araştırıyorum ekran boyutu beni cezbediyor ve fiyat iyi acaba aldınız mı
gelince test edip atarmısın resim yandan ve tam ortadan va galiba panelEve pazar günü hepsiburada da 36600 tl ye düşmüş aldım . Umarım iyi çıkar . Adem abinin videosunu izlemiştim biraz da o tavsiye etti
Resim atmaktan felan pek anlamıyorum . Tv ye gelecek olursak 4 metre geriden seyredemeyeceksen almamalısınız çünkü gerçekten büyük . Teknik detaylara girmeye gerek yok çünkü Adem abinin videosu orada herşeyi anlatıyor . Teslimat konusunda diğer firmaları bilmiyorum ama mediamarkt kendi anlaşmalı olduğu lojistik firması ile göndermiş . Benim bulunduğum yer şehir merkezinde çok uzakta dağın tepesinde bir yer buraya kadar getirdiler . Tek korkum zaten bu idi yetkili servis geldi kurulumu yaptı . Benim ilk görüşüm gayet iyi bir tv dev ekranı sevenler içimgelince test edip atarmısın resim yandan ve tam ortadan va galiba panel
Resim atmaktan felan pek anlamıyorum . Tv ye gelecek olursak 4 metre geriden seyredemeyeceksen almamalısınız çünkü gerçekten büyük . Teknik detaylara girmeye gerek yok çünkü Adem abinin videosu orada herşeyi anlatıyor . Teslimat konusunda diğer firmaları bilmiyorum ama mediamarkt kendi anlaşmalı olduğu lojistik firması ile göndermiş . Benim bulunduğum yer şehir merkezinde çok uzakta dağın tepesinde bir yer buraya kadar getirdiler . Tek korkum zaten bu idi yetkili servis geldi kurulumu yaptı . Benim ilk görüşüm gayet iyi bir tv dev ekranı sevenler içim