Ege teknik
Yasaklı Üye
Merhaba;
Onvo 320v5000h yazılım ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz.
Onvo 320v5000h yazılım ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz.
ömer bey bugün onvo32ov6000h aldım ancak wifi bağlantısı çok zayıf. Yazılımı yüklemek farkeder mi?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Merhaba Fat32 Formatlı USB Flashdiske "allupgrade_aml950d4_an13_8G_1GB_38.img" Dosyasını Kopyala Ardından Dosyanın Sonunu "sos" Olarak Değiştir (Bu Şekilde Önceki Sürümleride Geri Yükleyebilir) Şunun Gibi "allupgrade_aml950d4_an13_8G_1GB_sos.img" TV'yi Kapat Fişini Çek Ardından Flashdiski USB1 Portuna Tak (Panele Yakın Olan) TV Fişini Tak Yüklemeye Başlayacaktır. (Herhangi Bir Tuşa Basmana Gerek Yok)stbye tuşu basılı tutuyorum fişi takıyorum fat formatlı usb deki yazılım kurulumuna geçmiyor. 30 kasım 2024 yazlım güncelledim geri dönmek istiyorum
Ustadim merhaba, acaba rica etsem, onvo icin bana tkgs kanal listesi atabilirmisiniz, USB den yuklemek içinMerhaba Fat32 Formatlı USB Flashdiske "allupgrade_aml950d4_an13_8G_1GB_38.img" Dosyasını Kopyala Ardından Dosyanın Sonunu "sos" Olarak Değiştir (Bu Şekilde Önceki Sürümleride Geri Yükleyebilir) Şunun Gibi "allupgrade_aml950d4_an13_8G_1GB_sos.img" TV'yi Kapat Fişini Çek Ardından Flashdiski USB1 Portuna Tak (Panele Yakın Olan) TV Fişini Tak Yüklemeye Başlayacaktır. (Herhangi Bir Tuşa Basmana Gerek Yok)
NOT: "sos" Uzantısı Acil Durum Olduğundan Problemsiz Her Defasında Yüklüyor !!!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
TeşekkürlerZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Merhaba usta link ölmüş yenilenebilir misin lütfenZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kral bu link açılmıyor dosya elindeyse atabilir misin banada lazımZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.