Onvo 32” 320V6000H Yazılımı gerekli?

Merhaba;
Onvo 320v5000h yazılım ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz.

Yardımcı olabilecek birileri var mı

stbye tuşu basılı tutuyorum fişi takıyorum fat formatlı usb deki yazılım kurulumuna geçmiyor. 30 kasım 2024 yazlım güncelledim geri dönmek istiyorum

Merhabalar onvo 32 inç android tv 320v6000h modeli icin tkgs kanal.listesi lazim, yardimci olabilicek varmidir, anakart modeli resimde mevcut, elinde olan varsa cok memnun olurum

IMG_20250227_2220218b7cf36332d988b4.jpg

stbye tuşu basılı tutuyorum fişi takıyorum fat formatlı usb deki yazılım kurulumuna geçmiyor. 30 kasım 2024 yazlım güncelledim geri dönmek istiyorum
Merhaba Fat32 Formatlı USB Flashdiske "allupgrade_aml950d4_an13_8G_1GB_38.img" Dosyasını Kopyala Ardından Dosyanın Sonunu "sos" Olarak Değiştir (Bu Şekilde Önceki Sürümleride Geri Yükleyebilir) Şunun Gibi "allupgrade_aml950d4_an13_8G_1GB_sos.img" TV'yi Kapat Fişini Çek Ardından Flashdiski USB1 Portuna Tak (Panele Yakın Olan) TV Fişini Tak Yüklemeye Başlayacaktır. (Herhangi Bir Tuşa Basmana Gerek Yok)
NOT: "sos" Uzantısı Acil Durum Olduğundan Problemsiz Her Defasında Yüklüyor !!!

Son düzenleme:
Merhaba Fat32 Formatlı USB Flashdiske "allupgrade_aml950d4_an13_8G_1GB_38.img" Dosyasını Kopyala Ardından Dosyanın Sonunu "sos" Olarak Değiştir (Bu Şekilde Önceki Sürümleride Geri Yükleyebilir) Şunun Gibi "allupgrade_aml950d4_an13_8G_1GB_sos.img" TV'yi Kapat Fişini Çek Ardından Flashdiski USB1 Portuna Tak (Panele Yakın Olan) TV Fişini Tak Yüklemeye Başlayacaktır. (Herhangi Bir Tuşa Basmana Gerek Yok)
NOT: "sos" Uzantısı Acil Durum Olduğundan Problemsiz Her Defasında Yüklüyor !!!
Ustadim merhaba, acaba rica etsem, onvo icin bana tkgs kanal listesi atabilirmisiniz, USB den yuklemek için

Merhaba onvo ov32f700 tv var bunu direk uydu kanalında nasıl başlayabiliriz sistem çok ağır smart açılıyor.

LİNKKKKKKKKKKKKK PATLAMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Geri
Üst Alt