Hayir yaklaşık 200 metre ileriden interneti alıp dağıtıcamEv içinde mi genişletme yapacaksınız.?
Kullandığın cihaz 13 bin TL ustam ben mi yanlış gördümBen 1500mt mesafede UBNT 5AC 300İSO serisini kullanıyorum 7 yıldır sistem faal şekilde çalışıyor.
Wifi RadyoLink Merakı Olanlar
Arkadaslar Wifi - Radyolink İsini Merak Saranlar yada Ilgılenenler Var mı 2km Mesafeden Internet ve Verı Transferı Yapmayı Dusunuyorum Ise Baslamadan Isten Anlayan Arkadaslarla Bıraz Beyın Fırtınası Iyı Olur :ok:tavsiyeforumu.com
2017 yılında 2 adet 5ac 300, 1 adet Mikrotik rb951 router, anten konsolları, cat6 1000tl halletmiştim.Kullandığın cihaz 13 bin TL ustam ben mi yanlış gördüm
Benim bu cihaz ucuz normalde işimi görmesi lazım ama hiç bi tane bile tanıtım videosu yok cihazın belki kullanan vardır burda2017 yılında 2 adet 5ac 300, 1 adet Mikrotik rb951 router, anten konsolları, cat6 1000tl halletmiştim.
Üstat bizim bahsettiğimiz ürünler dış ortamda kullanılıyor. Yağmur, çamur, rüzgarda sorun çıkarmaması lazım.Aliexpress de xiaomi modemler var inanılmaz kaliteliler gümrükte ne olur bilmiyorum ama sıkıntı yaşamaman lazım ve ürün çin standartlarında Çince gelecek çin standartlarinda antenler çok daha yüksek güçte çalışıyor Avrupa Birliği sınırlaması yok menzil de daha fazla bu konuda avantajlısın ama Çince seni yorabilir kurulumda bölgeyi Çince seçip kurman gerekiyor eğer alırsan söyleyeyim bende tr den aldığım xiaomi ax1800 var aşırı memnunum 20 cihaz falan bağlı 31 gündür modem açık router a 2 günde bir reset atıyor otomatik sabah 7 ye ayarladım hiç hissetmiyorum valla eğer ax1800 e bir şey olursa (inşallah olmaz sıkışık dönemdeyim) xiaomi be5000 wifi 7 router ı alıcam 3000e falan wifi 7 router ax1800 de 1500tl civarında minimum ax1800 öneririm daha alti iş görmez
Bende zyxel wap3205 var cihazdan hiç performans alamadım şuanda mercusy 300 priz cihazi bile daha fazla iş görüyor tek avantaj amazon.comtr den aldım 30 gün gönüllü koşulsuz iade varmış sitede olmazsa iade edicsm artıkAliexpress de xiaomi modemler var inanılmaz kaliteliler gümrükte ne olur bilmiyorum ama sıkıntı yaşamaman lazım ve ürün çin standartlarında Çince gelecek çin standartlarinda antenler çok daha yüksek güçte çalışıyor Avrupa Birliği sınırlaması yok menzil de daha fazla bu konuda avantajlısın ama Çince seni yorabilir kurulumda bölgeyi Çince seçip kurman gerekiyor eğer alırsan söyleyeyim bende tr den aldığım xiaomi ax1800 var aşırı memnunum 20 cihaz falan bağlı 31 gündür modem açık router a 2 günde bir reset atıyor otomatik sabah 7 ye ayarladım hiç hissetmiyorum valla eğer ax1800 e bir şey olursa (inşallah olmaz sıkışık dönemdeyim) xiaomi be5000 wifi 7 router ı alıcam 3000e falan wifi 7 router ax1800 de 1500tl civarında minimum ax1800 öneririm daha alti iş görmez
wap3205 modelinden elimde 2 adet var. Araya duvar girdiğin performansı ciddi anlamda düşer bunu önlemek için üzerinde gelen 5dbi antenleri 2dbi değiştir.Bende zyxel wap3205 var cihazdan hiç performans alamadım şuanda mercusy 300 priz cihazi bile daha fazla iş görüyor tek avantaj amazon.comtr den aldım 30 gün gönüllü koşulsuz iade varmış sitede olmazsa iade edicsm artık
Abi valla bu şekilde bile denedim üstüne 12 db büyük anten taktım neredeyse hiç çekmiyor diğer anteni de küçük taktimwap3205 modelinden elimde 2 adet var. Araya duvar girdiğin performansı ciddi anlamda düşer bunu önlemek için üzerinde gelen 5dbi antenleri 2dbi değiştir.
Xiaomi ax1800 5ghz bandında 160m2 dubleks evin heryerinden sıkıntısız çekiyor bu arada ve bu router çin firmware atip kapsama alanına 2 3 katına çıkarıyorlar çıkmamış haliyle böyle modem router alırken 1 kere alacaksın iyisini alacaksın kafan rahat olacakAbi valla bu şekilde bile denedim üstüne 12 db büyük anten taktım neredeyse hiç çekmiyor diğer anteni de küçük taktim
Yeni gördüm yorumu dis ortam cihazlarini bilmiyorum ne alınır kullanılırÜstat bizim bahsettiğimiz ürünler dış ortamda kullanılıyor. Yağmur, çamur, rüzgarda sorun çıkarmaması lazım.
Üstat omni antenle uzaktan veri alamazsın. Omni antenler yayını dairesel dar çapta dağıtır bunun yerine yönlü anten kullanman gerekir fakat kullandığın zyxel 0.1watt çıkış güçlü yani yetersiz.Abi valla bu şekilde bile denedim üstüne 12 db büyük anten taktım neredeyse hiç çekmiyor diğer anteni de küçük taktim