Yaklaşık 10 yıldır düzenli olarak Omega 3 takviyesi alıyorum. Arada sırada ufak molalar dışında hiç bırakmadım desem yeridir. Genç-yaşlı bakılmaksızın ömür boyu kullanılması gereken bir takviye olduğunu düşünüyorum. Normal beslenme ile yeterince Omega 3 alınabileceğine inanmıyorum. Balıkların kalitesi düşmüş durumda, daha büyüyememiş, ufak ufak balıkları tutup pazarda satıyorlar. Bunları kontrol edecek mekanizma da bana göre iyi çalışmıyor. Maşallah istavrit ve mezgitler hamsiden küçük, nasıl oluyorsa.Birkaç kutu Solgar 950 kullandım fiyatı 1000+ üzerinde çıkınca alternatif olarak Nature's Supreme Omega 3 kullanmaya başladım.
Epa+Dha 620mg olsa dahi fiyat olarak Solgar 3'te 1.
Nature's Supreme bir çok ürünü kullanıyorum. Biotin, Kafein, Tribulus, Probiyotik, Omega3...Yaklaşık 10 yıldır düzenli olarak Omega 3 takviyesi alıyorum. Arada sırada ufak molalar dışında hiç bırakmadım desem yeridir. Genç-yaşlı bakılmaksızın ömür boyu kullanılması gereken bir takviye olduğunu düşünüyorum. Normal beslenme ile yeterince Omega 3 alınabileceğine inanmıyorum. Balıkların kalitesi düşmüş durumda, daha büyüyememiş, ufak ufak balıkları tutup pazarda satıyorlar. Bunları kontrol edecek mekanizma da bana göre iyi çalışmıyor. Maşallah istavrit ve mezgitler hamsiden küçük, nasıl oluyorsa.
İlk kullandığım ürün;
- ''New Life Efa One'' idi. Gerçekten çok kaliteli bir takviyeydi. Hem içerik oranı yüksek hem kokusuz hem de Trigliserid formundaydı.
- Fiyat çok yükselince ''Ocean Plus Omega 3 1200 Mg'' a geçtim. Bu ürün de çok iyiydi, distilasyonu çok iyi yapılmıştı ve içtikten sonra hiç koku gelmiyordu. Trigliserid form, IFOS onaylı ve yüksek içerikli bir üründü.
- Hem fiyatın yükselmesi hem de bazı orjinallik şüphelerinden dolayı ''Venatura Omega 3 1600'' e geçtim ve uzun süredir bunu kullanıyorum. Yukarıdaki ürünlere denk bir ürün, markanın içerik menşei paylaşması da hoşuma gidiyor. Yukarıdakilerin distilasyonu daha iyi ancak bu da kötü değil. Sanırım aralarında en yüksek içerik bu üründe.
Arada sırada stok bulamadığım zaman ''Nature's Supreme'' markasının ürününü kullanıyorum. Bu takviyenin distilasyonu biraz vasat, içtikten sonra biraz koku gelebiliyor. Onun dışında fena ürün değil. Probiyotiği daha başarılı
Sanırım piyasadaki en yüksek içerik Venatura markasında. Belki daha iyisi de bulunabilir, araştırmak lazım.
Bahsettiğin markayı ben de çok seviyorum, probiyotik, kolajen, deve dikeni ve laktaz desteğini alıyorum dönem dönem. Zaten söz konusu online satış sitesinin kendi markası Mağazalarında bu markayı öne çıkarmaya çalışıyorlar. Günde 10-15 bardak çay+kahve içtiğimden kafein gereksiz benim içinNature's Supreme bir çok ürünü kullanıyorum. Biotin, Kafein, Tribulus, Probiyotik, Omega3...
Elimde 2 kutu Omega kaldı bitirdikten sonra birde krill Omega3 denemek istiyorum.
Nature's Supreme tribulus ilgili sebebi anlayamadığım bir olay yaşadım. Ağreşif şekilde saç dökümüne neden oldu. Ben DHT baskılayıp saçlarımı kurtarmaya çalışırken meğersem bu hergele hergün onlarca tel saçlarımın dökülmesine neden oluyormuş.
Geçiş dönemini yumuşatsın diye Tribulusa başlamıştım. Allah var hiç yoksunluk çekmedim fakat malzemeyi kestikten 10 gün sonra saçlarım dökülmeye başladı.Bahsettiğin markayı ben de çok seviyorum, probiyotik, kolajen, deve dikeni ve laktaz desteğini alıyorum dönem dönem. Zaten söz konusu online satış sitesinin kendi markası Mağazalarında bu markayı öne çıkarmaya çalışıyorlar. Günde 10-15 bardak çay+kahve içtiğimden kafein gereksiz benim için
Tribulus'u eğer testo artışı için kullanıyorsan hakkında pek olumlu şeyler söylenmiyor, işe yaradığı yönünde yeterli kanıt yok. Bulgar versiyonunu bulmak gerekli. Saç döktüğünü de ilk defa senden duyuyorum. Kreatin biraz hızlandırıyor, kendim bunu yaşadım, tribulus hiç duymamıştım.
Bahsettiğin madde ''Resveratrol'' Ama bunun için şarap içmeye gerek yok, üzümün kendisinde mevcut. Güçlü bir antioksidan ve damarlara çok faydası var. Fakat bu iş tam olarak öyle olmuyor, yani doğal yollardan alırsam yeter gibi.konu kalp damar sagligiysa 3 ün 5 in hesabini yapmam
kalitelisinden bir kadeh sarap icince damarlara iyi gelen bir madde varmis icinde onunla isimi görürüm.
bu takviye vitaminler vs bana hic faydaliymis gibi gelmiyor magnezyum vs olan tabletlerden aliyorum aklima gelince arada bir bitane atiyorum ama hic icime sinmiyor. dogal degilse faydali degildir diyorum
Bu damar açmaz hocam. Şu daha iyi açarkonu kalp damar sagligiysa 3 ün 5 in hesabini yapmam
kalitelisinden bir kadeh sarap icince damarlara iyi gelen bir madde varmis icinde onunla isimi görürüm.
bu takviye vitaminler vs bana hic faydaliymis gibi gelmiyor magnezyum vs olan tabletlerden aliyorum aklima gelince arada bir bitane atiyorum ama hic icime sinmiyor. dogal degilse faydali degildir diyorum
Buradaki Omega 3'lerin içerikleri yetersiz, başka bir alternatif yok mu ? EPA ve DHA çok düşük.Daha dün eşim magnezyum ve omega 3 almamız gerektiğini söyledi. Hali hazırda B complex ve D vitaminlerini kullandığımız markanın ilgili ürünleride var ama kaç mg almamız gerektiğini henüz kestiremedim Web sitesi linklerini aşağı ekliyorum tavsiyelerinize açığım.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.