Deneyim Novacom spybox S11 oscam çalışması :)

teraspy

TFC Team
Puan 113
Çözümler 5
teraspy
Gençler geçenlerde ,(baya geçenlerde) ben neden yapmayayım demiştim ,kendi web sitemde de(bekozap) yayınladım,takip edenler biliyorlardır(sitemde en çok tıklanan 2.ci konudur nedense),önce oscam derledim,ince ayarlarla süper çalıştı , ve ardından ncam derledim (özeldir,tüm eklentiler son versiyondur, hem oscamda hem ncam da ) Yanlış anlaşılma olmasın ,benim buluşum değil ,sadece kendime göre derlediğim uygulamalardır,eh motorlu çanak da olunca izlemediğim film kanalı kalmadı desem yalan olmaz,bir de alt yazı sorunu çözsem(filmleri altyazılı ingilizce izlemeyi severim) süper olacak.Sadece basit bir çalışmadır,büyütülecek bir yanı yoktur yani.(altyazıyı da hanım için istiyorum,biliyorsunuzdur artık beni,azıcık ingilizce çevirisi yapabiliyorum :) )
Yaptıklarımı novacoma söyledim ,mail attım "yaptıklarımı yayınlayın" dedim ,oralı bile olmadılar,ben de kendime söz verdim kimseye vermeyeceğim diye,öyle hızlılar ki hem oscam hem ncam anlatamam(zaten nasıl anlatayım ki :) )
Fotada orca göreceksiniz ,bu konuda soru sormayın cevap vermeyeceğim,sadece çalışmadığını yazayım :haha1 <--- woowww, bu hızlı olmuş :)

WhatsApp-Image-2023-11-30-at-02.01.00.jpg

Foto da yükleyeyim neme lazım :)

teraspy-57.png

@terapsy aslında enigma2lerde bir eklenti vardı. EPG bilgisindeki filmin ismine göre altyazıyı otomatik webden bulup gösterebiliyordu. Belki o tarz bişey yapılabilir. Ama senkron sorunu sıkıntı oluyordu senkronu tutturana kadar film akıp gidiyor tabi.

sen orcayıda çalıştırısın gerçi ben çok uğraşmıştım ama

@terapsy aslında enigma2lerde bir eklenti vardı. EPG bilgisindeki filmin ismine göre altyazıyı otomatik webden bulup gösterebiliyordu. Belki o tarz bişey yapılabilir. Ama senkron sorunu sıkıntı oluyordu senkronu tutturana kadar film akıp gidiyor tabi.
Bunun için çalışmalarım oldu aslında ama sonunda pes ettim,hatta eklentiyi indirip "ben ne yapabilirim" diye de kurcalamıştım sevgili Olitos :ok ,benim korkum s11 çökmesi,gerçi kurtarma dosyası var elimde ama yine de bir yere kadar gidebiliyorum :ok

sen orcayıda çalıştırısın gerçi ben çok uğraşmıştım ama
Serkan, bana ip ucu ver gerisine karışma dedim ya sana :hihi ,Urla'ya mehmet abinin yanına gideyim bari :)
Bak bir de böyle bir şey buldum,mavi içinde görünüyor ,mac -sn falan bir şeyler var :)

teraspy-58.png

oraya senın cıhazın maç la sn yi yazıp editlersen belki bir ihtimal

Bu cihazın 64gb sürümü bir türlü çıkmadı.

Bu cihazın 64gb sürümü bir türlü çıkmadı.
Ben 32lik hafıza kartı ile kullanıyorum,gerçi bana 16 da yetiyor çünkü çok fazla apk yüklü değil,hatta kendi uygulaması olan myonlinetv de kaldırdım, hava durumunu kaldıramıyorum,kaldırırım da çihaz çökmesin diye ellemiyorum :ok

Oscam ccam mantığını kendinden uydu alıcısı olan TV ye uygulayabilir miyiz

Oscam ccam mantığını kendinden uydu alıcısı olan TV ye uygulayabilir miyiz
Henüz aradan 1 yıl geçmeden cevap vereyim :) Elbette uygulanır ,hatta çalışır bile fakat iş yapar mı bilmiyorum:ok

Geri
Üst Alt