Herşey aldı başını gidiyor. En uygun yıllar 2011-2013 yılları arasıydı. Ev araba herşey uygundu. Şimdi ise herşeyin giriş seviyesini dahi alamıyoruz.Ben de bundan 1 veya 2 sene önce Sunny'nin 55 inç bir televizyonuna bakmıştım tesadüf eseri.
CSOT vb bir paneli vardı muhtemelen, bana güzel gelmişti. (Kötünün iyisi tabi ama daha kötüleri de var sonuçta.)
2000-2500 lira fiyatı vardı o dönem yanılmıyorsam. Şimdi onlar bile uçmuştur.
Alamayız ,çünkü $ ile herşey ,Herşey aldı başını gidiyor. En uygun yıllar 2011-2013 yılları arasıydı. Ev araba herşey uygundu. Şimdi ise herşeyin giriş seviyesini dahi alamıyoruz.
İade etmek isteyin, iade kabul etmiyorsa tüketici hakem heyetine verin, karar çıkana kadar da kullanın TV'yi.- İade değil de değişim talep etsem?
Hepsıburada da iade seçeneğine girince ürünü ya belirtilen kargo şirketine teslim etmem ve ya evden aldırmayı seçebiliyorum. Yani TV bende kalmıyor gibi.. Servis bir de kurulum yaptı, yanında gelen kitapcıkta adım soyadım adres gibi bilgileri ve garanti başlangıcını falan işledi imzaladı.İade etmek isteyin, iade kabul etmiyorsa tüketici hakem heyetine verin, karar çıkana kadar da kullanın TV'yi.
Kurulum yapınca garanti başlaması normal.Hepsıburada da iade seçeneğine girince ürünü ya belirtilen kargo şirketine teslim etmem ve ya evden aldırmayı seçebiliyorum. Yani TV bende kalmıyor gibi.. Servis bir de yanında gelen kitapcıkta adım soyadım adres gibi bilgileri ve garanti başlangıcını falan işledi imzaladı.
Telefon ile çekmeye çalıştım tabii pek kaliteli olmadı ve ekran dalgalanma yapıyor gibi ama videodaki siyah giysilere bakınca belirli bölümlerde belli oluyor. Canlı gözle daha da rahatsız edici.
Saniyeler: 17-25 / 1:04-1:15 / 1:57 den sonrasında..
vakit ayırıp ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim...Anladım. TV'deki tüm ayarları kurcaladığınıza gerçekten eminseniz satıcı veya servis ile görüşün.
Bu "servis menü" ile yapılabilrmi acaba ,hatta sevis menüye giriliyormu demek daha doğru olur da ...Bahsi geçen durumu bana test amaçlı yollanan tv de tespit etmiştim ama bendeki kontrol altındaydı yani o dcm miydi neyi o ayarı kapatınca deaktif oluyordu.
Hatta yalan değil yani önce amacını tam olarak anlayamayınca Yakup Bey aracılığı ile teknikten bilgi istemiştim.
Oto dimming diye düşünün işte, karanlık sahnelerde ışık yoğunluğu rahatsız etmesin amaçlı düşünülmüş olsa da isteneni veremediği için ben kapatmıştım.
Yani bu durumda sizin iade dışında çıkış yolunuz yok gibi.