Arif Demir
Yeni Üye
- 28 Ara 2020
- 5
- 29
İyi forumlar arkadaşlar her ne kadar moralim bozuk olup hiç bir şey yapmak istemesem de yine de insanlanları bilgilendirmek istiyorum, aramızdan nadiren parayı yağmur gibi kazanan vardır buna rağmen aklı selim kimse parasını çöpe atmak istemez, bugün bir maaşla yani ömürden bir ay harcayarak bile alamadığımız cihazlar "ne olacak canım bu fiyata bu ürün" diye önümüze sunuluyor, "yahu sende amma takıntılıymışsın arkadaş" yok abi söylediğim gibi 5-6 senede bir kendimize keyfi bir harcama yapabiliyoruz ortaya bu tablo çıkıyor, buyrun nordmende nm50350 aydınlatma ile ledlerin arasında
Büyüteç ile inceledim ilk hücrede mi(pixsel) sorun mu var acaba diyerek, yok arada bir şey var hatta bu şey katı değil kıvamlı bir şey dökülmüş gibi yayılmış çok küçük 4 hücrenin üzerinde birinin büyük kısmını kaplamış kararı siz verin
Birde lcd ile aydınlatmanın arasında boşluk var
3-5 mm kadar normal mi
Büyüteç ile inceledim ilk hücrede mi(pixsel) sorun mu var acaba diyerek, yok arada bir şey var hatta bu şey katı değil kıvamlı bir şey dökülmüş gibi yayılmış çok küçük 4 hücrenin üzerinde birinin büyük kısmını kaplamış kararı siz verin
Birde lcd ile aydınlatmanın arasında boşluk var
3-5 mm kadar normal mi