Nordmende NM50350 Ölü Pixel Hatası

Arif Demir Çevrimdışı

Arif Demir 

Yeni Üye
28 Ara 2020
5
29
İyi forumlar arkadaşlar her ne kadar moralim bozuk olup hiç bir şey yapmak istemesem de yine de insanlanları bilgilendirmek istiyorum, aramızdan nadiren parayı yağmur gibi kazanan vardır buna rağmen aklı selim kimse parasını çöpe atmak istemez, bugün bir maaşla yani ömürden bir ay harcayarak bile alamadığımız cihazlar "ne olacak canım bu fiyata bu ürün" diye önümüze sunuluyor, "yahu sende amma takıntılıymışsın arkadaş" yok abi söylediğim gibi 5-6 senede bir kendimize keyfi bir harcama yapabiliyoruz ortaya bu tablo çıkıyor, buyrun nordmende nm50350 aydınlatma ile ledlerin arasında

sketch1609614252348bba2f37c1c86cb4f.png

Büyüteç ile inceledim ilk hücrede mi(pixsel) sorun mu var acaba diyerek, yok arada bir şey var hatta bu şey katı değil kıvamlı bir şey dökülmüş gibi yayılmış çok küçük 4 hücrenin üzerinde birinin büyük kısmını kaplamış kararı siz verin

Birde lcd ile aydınlatmanın arasında boşluk var
3-5 mm kadar normal mi

sketch16096191288320a72aa55c6806c78.png

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Diğer mesajlarınızda diğer konularla ilgili uzun bir cevap yazmıştım. Buraya yapıştırmaya gerek görmedim.

Bu konu ile ilgili olarak, Ankara Yargıtay 13 üncü hukuk dairesinin aldığı 2013/1750 esas numaralı kararı doğrultusunda 1 pixel dahi değişim gerekçesidir.

Satın aldığınız yere ürünü iade etmenizi ve Samsung almanızı tavsiye ederim.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Boş verin moralinizi bozmayın. İade hakkınız varsa anında iade edin. Yoksa servise ki servis de bir piksel değişim olmaz dicek belki ama hakkınızı kullanın.. Bende zamanında (awox) çok sıkıntı yaşadım. Uygun fiyatlı ürün fakat kimse o parayı da kimse kimseye vermiyor. Belli başlı markalardan şaşmamak lazım. ?

Arif Demir Çevrimdışı

Arif Demir 

Yeni Üye
28 Ara 2020
5
29
piksel hatası gibi görünüyor. kenar boşlukları normal panel esneme payı
Boşluk kenarda değil lcd ile aydınlatma yüzeyi arasında tüm alanı kapsayacak biçimde, siyah nokta tv geldiğinde yoktu 1 hafta kadardır kullanıyorum sonradan hücre(pixel) hatası olur mu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Boşluk kenarda değil lcd ile aydınlatma yüzeyi arasında tüm alanı kapsayacak biçimde, siyah nokta tv geldiğinde yoktu 1 hafta kadardır kullanıyorum sonradan hücre(pixel) hatası olur mu
Sıfır panelde ölüpixel çıkar, aslında Stuck pixeldir ilk çalıştığında düzelir bir daha görmeyebilirsiniz.
Sıfır tv de hiç bir sorun yoktur, 1 gün-1 hafta-1 ay- 1 yıl - 10 yıl sonra çıkar.
Sıfır tv de ölü pixel çıkar, hiç gitmez
Sıfır tv de ölü pixel çıkar, 1 saat sonra gider bir daha gelmez.

Velhasıl pixel ile ilgili olarak hiç bir üretici hiç bir konuda zamansal garanti veremez.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Boş verin moralinizi bozmayın. İade hakkınız varsa anında iade edin. Yoksa servise ki servis de bir piksel değişim olmaz dicek belki ama hakkınızı kullanın.. Bende zamanında (awox) çok sıkıntı yaşadım. Uygun fiyatlı ürün fakat kimse o parayı da kimse kimseye vermiyor. Belli başlı markalardan şaşmamak lazım. ?
İade olmaz herhalde ,tvyi sökmüş arkadaş ,kendi servisini kendisi yapmış gibi olmuş tarık :) ,

B Çevrimdışı

Birseyadam

Yeni Üye
19 Ara 2020
5
33
DSC_0012.jpg

Panel bilgisi paylasildi mi. Bende şimdi gördüm konuyu. Kontrol edeceğim tv de ölü piksel var mı diye.

U Çevrimdışı

Uğur can

Yeni Üye
28 Ara 2020
6
28
Aslında bu ölü piksel sorunundan bende muzdaribim Grundig 32 VLE 6730 BP kullandım (3 değişim yapıldı ikisi ölü piksel/ekran içi tozlanma biri ise anakart sorunu) her neyse en son yine ölü piksel sebebiyle değişimden model değişimi ile 32 GEH 6955 B modeli geldi fakat ne göreyim yine 1 adet ölü piksel artık servis ile de uğraşmak istemiyorum değişim vs. ne yapsam bilemedim? Bu arada servis önce 5 sonra ise 7 ölü piksel olmadığı takdirde değişim yapamayız demişti bin bir zorlukla değişim yaptırabilmiştim

dtyakup Çevrimdışı

dtyakup 

Aktif Üye
4 Kas 2020
282
37
Bu konu ile ilgili olarak, Ankara Yargıtay 13 üncü hukuk dairesinin aldığı 2013/1750 esas numaralı kararı doğrultusunda 1 pixel dahi değişim gerekçesidir.
Adem hocam bu kararı internette bulamıyorum. Başka başka kararlar çıkıyor. Kararı içeren bir link var mıdır?

Geri
Üst Alt