NORDMENDE 58" NM58F351 SOUNDBAR VE TV BOX BAĞLANTISI

T Çevrimdışı

tekelioğlu

Yeni Üye
6 Ara 2025
1
25
Arkadaşlar merhaba nordmende 58 inç android televizyonum var anladığım kadarıyla da onvo cihazlar ile aynı platforma sahipler. Cihazımın dahili ses sisteminin ve android yazılımının aşırı yetersiz olması nedeniyle cihaza hdmi arc dual way, optik ve aux destekli denon bir soundbar bir de next 4k tv box çözdüm, iki cihazdan da memnunum fakat bu medyaları ne kadar denesemde cihazla bir türlü senkronize çalıştırmayı başaramadım, ne tv box kumanda kurulumu sırasında televizyonun kumandasını emüle edebiliyor ne ses sistemi için televizyonun arc özelliğini kullanabiliyorum (arc yapılandırmasında sekmesinde hdmi portu üzerinde denon ses aygıtını görüyor fakat seçim sonucunda yapılandırmak yerine sanki bir görüntü aktarma aracıymış gibi görüntü çıkış şeklini ses sisteminin bulunduğu hdmi'a geçirmekle kalıyor.) olan sistemde ne auxdan gerekli performansı alabiliyorum ne de pratik bir kullanım gerçekleştirebiliyorum neredeyse en ufak bir kullanım için 3 kumanda kullanmam gerekiyor. Acaba bu tarz cihazlarda ses sistemi ve tv box yapılandırması yapan oldu mu, ne şekilde bir kullanım gerçekleştirebiliyorlar tek kumandayla 3 medyanın da kullanımını rahatlıkla gerçekleştirebiliyorlar mı paylaşabilirlerse çok sevinirim. Cevaplarınızı bekliyorum.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,795
Maalesef o tip televizyonlarda bu konuda bir verim beklemeyin.
Next'i doğrudan soundbar'a bağlayın diyeceğim fakat soundbar görüntü aktarabiliyor mu?

Geri
Üst Alt