Next YE-58GFSG8-QLED 4K Google TV 15.999 TL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ehm123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    next

ehm123

Vip Üye
Puan 43
Çözümler 0
ehm123
Yine indirimde. Televizyonun üreticisi KTC ve TCL CHOT panel kullanıyor. Panelin 12 COF olması en büyük artısı.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Yok mu şunun 86" alıp kullanan. Elim gidip duruyor :kiskis

Yok mu şunun 86" alıp kullanan. Elim gidip duruyor :kiskis
Valla fiyatı çok uygun. Panel bilgisi çıksa keşke.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

KTC'nin sitesinde kontrast 1200:1 yazıyor yani Quantom Dot aydınlatmalı IPS. LG panel olma ihtimali yüksek KTC genellikle IPS televizyonlarında LG panel kullanıyor.

Yeni bir televizyon aldım. Normalde NeXT alacaktım. Haftsonu servis ücretini kurmak için yetkili servis numarasını aradım (0850li numara bölgemdeki yetkili servisi değil) mesai saatleri dışındayız diye otomatik kapandı telefon. O an almaktan vazgeçtim. Bir sorun olsa birisine ulaşabileceğim konusunda ciddi kuşkum oldu. Sitesinin berbat olması vs de cabası

Yeni bir televizyon aldım. Normalde NeXT alacaktım. Haftsonu servis ücretini kurmak için yetkili servis numarasını aradım (0850li numara bölgemdeki yetkili servisi değil) mesai saatleri dışındayız diye otomatik kapandı telefon. O an almaktan vazgeçtim. Bir sorun olsa birisine ulaşabileceğim konusunda ciddi kuşkum oldu. Sitesinin berbat olması vs de cabası
Bölgenizle alakalı olabilir çünkü iş yerinde arkadaşlara aldım teslim günün ertesine kurulum yapıldı :bilmiyom

Geri
Üst Alt