Efendim ( umut bu sefer beni kesin kara listeye alacak )
Tersten bakmak hiç aklıma gelmemişti
Fotodan da görüleceği üzerine LNB hatası, lnb kısa devre olmuş olabilir, tuner bozulmuş olabilir, antenden gelen kablo kısa devre olmuş olabilir, anten F konnektörü cihazdan çıkartılıp, cihaz denenmeli
Ne dersiniz sevgili A A.Bozoğlu ve Necati_Simsek
Yok arkadaş yazılımla uğraşacak birisi değil. Anten kablosunu çıkarıp takmıştım bir şey olmamıştı sanki. Gidebilirsem yine bir bakayım.Anten kablosunu çıkarıp deneyin, yine aynı hata veriyorsa donanımsal olabilir, fakat öncesinde cihaza yazılım vs. Yüklendi mi? Next trend Next kanky ile aynı donanıma sahip (aslında aynı cihaz, trendyol için özel uretildi) ve bu modellere 2023 yazikimi atılınca kilitlenir ve lnb kısa devre uyarısı verir falan yazilmadanda düzelmez.
Evet LNB de kısadevre var.
Fotodan da görüleceği üzerine LNB hatası, lnb kısa devre olmuş olabilir, tuner bozulmuş olabilir, antenden gelen kablo kısa devre olmuş olabilir, anten F konnektörü cihazdan çıkartılıp, cihaz denenmeli
Ne dersiniz sevgili A A.Bozoğlu ve Necati_Simsek
Eh ,problemin ucundan yakalamışımAnten kablosunu çıkarıp ucundan biraz kesip takmış, adaptörü de fişten çekip takmış arkadaş düzelmiş sorun. Şu an kullanıyor.