İşlemcisinden dolayı,dediğin cihazlara dönüşümü olmaz,ama aynı işlemciyi kullanan bir yazılım var,fakat nedir-ne değildir bilmiyorum,çünkü bende bu işlemcili uydu alıcısı yok,hatta bu cihazın pc loaderide yoknext tango plus nvt78326sz işlemcili 5370 wifi uyumlu dönüşüm yazılımı arıyorum starsat,tiger,icone cihazlarına dönüşebilecek yazılım varmıdır.
RS232 ile atılmalı bence,çünkü usb ile atıldığında cihaz çökerse tekrar usb ile geri getirilemezbenim için önemli olan herhangi bir yazılım paylaşırsanız deneyip bakabilirim ama dediğiniz gibi usb dışında dönüşebilecek farklı bir yöntem mevcut değil.
bu cihazın rs 232 ile atılabilecek loderi mevcut değil malesef hyperterminal ile kendi yazılımı atılıyor çökmeye karşıda kolay bir yöntemle cihaz döndürülebiliyor.önemli olan dediğim gibi tiger 1 oscar yada buna benzer cihazlardaki yazılımı editleyip usb ile cihaza atabilmekRS232 ile atılmalı bence,çünkü usb ile atıldığında cihaz çökerse tekrar usb ile geri getirilemez
O zaman aşağıdaki linke bir bak bakalım,umarım işne yararbu cihazın rs 232 ile atılabilecek loderi mevcut değil malesef hyperterminal ile kendi yazılımı atılıyor çökmeye karşıda kolay bir yöntemle cihaz döndürülebiliyor.önemli olan dediğim gibi tiger 1 oscar yada buna benzer cihazlardaki yazılımı editleyip usb ile cihaza atabilmek
Bende bu cihaz yok,yaptığımı deneme şansımda yok,ama risk sana ait olmak üzere aşağıya yükledim (umarım çalışır) :usta bu iki yazılım birbiriyle aynı fakat usb ile atılmıyor editlenmesi lazım sadece bi bakarsan sevinirim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ilginiz için teşekkürler şu yazılımı cihaza atabilmenin bir yolu olmalı muhakkak.inşallah olumlu bir sonuç çıkar.bir tanıdığım bu işlerden anlıyor kendisine sorup bilgi vereceğim
Çok teşekkürler bu akşam deneyip sizi bilgilendireceğim.Bende bu cihaz yok,yaptığımı deneme şansımda yok,ama risk sana ait olmak üzere aşağıya yükledim (umarım çalışır) :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yazılımı usb ile atmayı denedim fakat maalesef ki başarısız uyarısı verdiBende bu cihaz yok,yaptığımı deneme şansımda yok,ama risk sana ait olmak üzere aşağıya yükledim (umarım çalışır) :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.