T Çevrimdışı Tabiiİlmühün Aktif Üye 24 Kas 2022 125 46 18 Ocak 2026 #29 Bende Normal modeli var, Next Start 4K diye geçiyor. Özellikle bağlantı sıkıntısı sürekli oluyor. O cihaz için bir güncelleme yok mu acaba?
Bende Normal modeli var, Next Start 4K diye geçiyor. Özellikle bağlantı sıkıntısı sürekli oluyor. O cihaz için bir güncelleme yok mu acaba?
Çevrimdışı Necati_Simsek Süper Üye 29 Ağu 2018 730 57 19 Ocak 2026 #30 Güncellemeyi bende yaptım ama açılış süresi bayağı uzamış.
T Çevrimdışı Tabiiİlmühün Aktif Üye 24 Kas 2022 125 46 25 Ocak 2026 #31 Tabiiİlmühün' Alıntı: Bende Normal modeli var, Next Start 4K diye geçiyor. Özellikle bağlantı sıkıntısı sürekli oluyor. O cihaz için bir güncelleme yok mu acaba? Genişletmek için tıkla ...
Tabiiİlmühün' Alıntı: Bende Normal modeli var, Next Start 4K diye geçiyor. Özellikle bağlantı sıkıntısı sürekli oluyor. O cihaz için bir güncelleme yok mu acaba? Genişletmek için tıkla ...
O Çevrimdışı Ozzytaste Aktif Üye 2 Nis 2023 282 56 25 Ocak 2026 #32 Necati_Simsek' Alıntı: Güncellemeyi bende yaptım ama açılış süresi bayağı uzamış. Genişletmek için tıkla ... Ayarlardan Sleepy olarak ayarlarsan hemen açılıyor.
Necati_Simsek' Alıntı: Güncellemeyi bende yaptım ama açılış süresi bayağı uzamış. Genişletmek için tıkla ... Ayarlardan Sleepy olarak ayarlarsan hemen açılıyor.
Çevrimdışı Necati_Simsek Süper Üye 29 Ağu 2018 730 57 26 Ocak 2026 #34 Ozzytaste' Alıntı: Ayarlardan Sleepy olarak ayarlarsan hemen açılıyor. Genişletmek için tıkla ... Evet öyleymiş, düzelttim.
Ozzytaste' Alıntı: Ayarlardan Sleepy olarak ayarlarsan hemen açılıyor. Genişletmek için tıkla ... Evet öyleymiş, düzelttim.