serkan_0057
Süper Üye
nex point kulanıcılarına hayırlı olsun guzel bır menu hızlı ve seri bir yazışımdır rs 232 atılacak dump sonra yazılımı usb yukle ok kumanda degısır botech 207 kumandası uyumludur kulanıcılara yılbası hediyesi olsun
Sagol ustam ama kısa net her zaman ıyıdır fazla kafa karıstırmamak lazımEline sağlık.
Bu uydu alıcılarından anlayanlar neden bu kadar kısa net ve anlaşılmaz konuşuyor![]()
Marka yazılı ,ne yapılacağı da yazılmış fotolar ileEline sağlık.
Bu uydu alıcılarından anlayanlar neden bu kadar kısa net ve anlaşılmaz konuşuyor![]()
nasıl yapılacağı da yazılı ,geriye sadece yazılımı denilen yöntem ile atıp izlemek kalıyor sevgili Tugi136,kısa ve öz yani 
Bilgisayar ile ilgili çoğu işi kolayca yapıyorum ama bu uyduların işlerini anlayamıyorum ?Marka yazılı ,ne yapılacağı da yazılmış fotolar ilenasıl yapılacağı da yazılı ,geriye sadece yazılımı denilen yöntem ile atıp izlemek kalıyor sevgili Tugi136,kısa ve öz yani
![]()
rs232 uçlarını bulduktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor ,yeter ki "uygun yazılım+cihaza uygun program+usb to rs232" elinde olsunBilgisayar ile ilgili çoğu işi kolayca yapıyorum ama bu uyduların işlerini anlayamıyorum ?

dosyada sadece yazılım var dönüşüm dump yok