burakcnnar
Yeni Üye
- 11 Ara 2022
- 7
- 23
next playbox mı ? next mediabox mı? box türü tercihim hangisini almalıyım ?
Hayırlı olsun. Güle güle kullan.playbox aldım hocam netlix vs pek bir önemi yok sadece 1 2 uygulama kullanılacak
netflix yok diye cihazı yerlebir etmişler sinirdenHayırlı olsun. Güle güle kullan.
Çok da fark etmiyor android türü dışında. Onu da çoğu kullanıcı fark etmez, umursamaz bile.
apk sunup 1080p olarak kullanılabiliyor diyorlar playbox satın alanlarMedia Box Allwinner H313 işlemciye sahip Android 10 işletim sistemi kullanan lisanssız ve alınmaması gereken bir cihazdır. Daha fazla detayına girmeye gerek bile görmüyorum.
Playbox a gelirsek S905X3 işlemcili Mali G-31 gpu barındıran, Android 10 işletim sistemine sahip Google L1 sertifikası bulunan, Netflix sertifikası bulunmayan bir cihazdır. Netflix te alınabilecek en yüksek çözünürlük 480p dir. Yani Netflix 4K paketiniz olsa dahi bu cihazla 480p den yukarı çıkamazsınız. Kısacası Netflix kullananların uzak durmasını tavsiye ederim. Netflix harici kullanım için Google L1 sertifikası barındırdığından alınabilir bir cihazdır.
Netflix o açığı kapadı diye biliyorum, artık olmuyor.apk sunup 1080p olarak kullanılabiliyor diyorlar playbox satın alanlar
netflix yok diye cihazı yerlebir etmişler sinirden