kumanda eklemek kolay ve ekledim.işlemci olrak sorun yokZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ustalarım ben dönüşüm yazılımını buldum bu yazılıma next kumanda ekleyebilir misiniz deneyelim o şekilde
Ustam teşekkür ederim ama bulamadım iptv ve cccam olan bi yazılım maalesef yardımcı olursanız bulsak. Not bunu usb ile hangi modda atmalıyımkumanda eklemek kolay ve ekledim.işlemci olrak sorun yok
lakin bulmuş oldunuz donuşum yazılımı sizin next yzılımından farkı yok,,
hatta daha kotu diyebilirim sizin isteklerinizi karşılamaz.
yani bu yazılımda ıp ve cccam yok.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
rs232 kablo yoksa bu işe bulaşmayın cihaz çokerse kurtaramasınız.Ustam teşekkür ederim ama bulamadım iptv ve cccam olan bi yazılım maalesef yardımcı olursanız bulsak. Not bunu usb ile hangi modda atmalıyım
Tamam ustam yazılım varsa gx6605 atabilirsin mısınızrs232 kablo yoksa bu işe bulaşmayın cihaz çokerse kurtaramasınız.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ustalarım ben dönüşüm yazılımını buldum bu yazılıma next kumanda ekleyebilir misiniz deneyelim o şekilde
Kesinlikle doğru,cihaz çökerse uğraşıp durursun,gereksiz bir uğraşı olur ama rs232 olursa istediğin gibi oynarsınrs232 kablo yoksa bu işe bulaşmayın cihaz çokerse kurtaramasınız.
Doğru ustam da yazılım yok bulamıyorum bi tane buldum onunda kumandasını değiştirdi ustam sağolsunKesinlikle doğru,cihaz çökerse uğraşıp durursun,gereksiz bir uğraşı olur ama rs232 olursa istediğin gibi oynarsın