Next Kanky HD V1.021 Yeni Menü Yazılımı

E Çevrimdışı

e.nar

Süper Üye
1 Haz 2018
514
Bence yüklemeyin. Yükledim cihaz düzgün çalışmamaya başladı. Kanalları değiştirirken uydu sinyali gidiyor, tkgs çalışmıyor. Fişi çıkarıp takıyoruz ancak bu şekilde düzeliyor, sonra yine aynı. Kısır döngüye girdi.

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bence yüklemeyin. Yükledim cihaz düzgün çalışmamaya başladı. Kanalları değiştirirken uydu sinyali gidiyor, tkgs çalışmıyor. Fişi çıkarıp takıyoruz ancak bu şekilde düzeliyor, sonra yine aynı. Kısır döngüye girdi.
Gördüğünüz sorunları servis@next.com.tr veya 05311051120 nolu whatsapp hattımıza gönderebilirsiniz.

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Göndereceğim. Wifi bağlantısını kesince cihaz düzgün çalışmaya başladı, acaba bundan mı kaynaklı? Menü ara yüzü de güzel olmuş, beğendim.
next yazılımlarının enbüyük sorun bu zaten bir türlü düzeltemiyorlar, işlemciyi üreten firma ham halini veriyor bunlara düzenliyorlar, sıfırdan yazılım yazma yok türkiyede ,bütün hepsi aynı düzenleme işi de zor ama firma bir yerde hata yapıyor internet uygulamaları girince devreye sorun çıkıyor donma gibi

E Çevrimdışı

e.nar

Süper Üye
1 Haz 2018
514
Şimdi internetten güncelleme özelliği eklenmiş ama bu sorun giderilmediği sürece sıkıntı olacak. Sabahtan beri wifi kapalı kullanıyorum sorun çıkmadı.
@kabus22

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Şimdi internetten güncelleme özelliği eklenmiş ama bu sorun giderilmediği sürece sıkıntı olacak. Sabahtan beri wifi kapalı kullanıyorum sorun çıkmadı.
@kabus22
yanlış anlama şimdi yazacağım yorumu, genel söylüyorum , eyer wifi açınca sıkıntı olup alıcıyı kullanamıyorsak düzğünce, görsel olarak güzel olmasının anlamı yok, eski yazılımda işi görür, bu sorunu çözmedikleri sürece, görsellik bir işe yaramaz önemli olan ,tam kapsamlı sorunsuz bir yazılım çıkması

A Çevrimiçi

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
624
Next 2000 serisinde alışmış olduğumuz, şuan Next64, machina vs. cihazlarda kullanılan mavi menülü arayüze geçilmiş.

Not :Resimler alıntıdır.

doce4f10ae2c68a8bc.jpg

doc12a88c83d99a1a0.jpg

do49015fba5262299d.jpg

do.jpg

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
yazılımın internet kısmı sorunlu gibi yine bir türlü düzeltemiyorlar

A Çevrimiçi

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
624
yazılımın internet kısmı sorunlu gibi yine bir türlü düzeltemiyorlar
Next 64 kullanıyorum ve wifi bağlantısı sıkıntılı, bunun için çeşitli ana ve test yazılımları verildi ama pek randımanlı değil. wifi bazen hiç görmüyor. Cihazda Wifi bağlantısı sıkıntılı, kablolu bağlantı için Ethernet portuda bulunmuyor, firmadan yazılıma usb ethernet çevirici desteği eklenmesini istedik ama işlemci desteklemiyormuş. İnternet kısmını bir düzeltemediler, tek çözüm kablolu bağlantı ama onuda desteklemiyor.

E Çevrimdışı

e.nar

Süper Üye
1 Haz 2018
514
Bu yazılımı başka yükleyen var mı? Mail attık ama bu versiyonda bahsettiğiniz sorunlar bulunmamaktadır anten sisteminizi kontrol edin diye cevap yazmışlar. Bugün bir daha denedim internete bağlanınca sinyal alımı kesiliyor.

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bu yazılımı başka yükleyen var mı? Mail attık ama bu versiyonda bahsettiğiniz sorunlar bulunmamaktadır anten sisteminizi kontrol edin diye cevap yazmışlar. Bugün bir daha denedim internete bağlanınca sinyal alımı kesiliyor.
yazılım test aşamasında bekle güncelleme gelir yada farklı yazılm at ,rs232 varsa sana yazılım ekleyim buraya

E Çevrimdışı

e.nar

Süper Üye
1 Haz 2018
514
yazılım test aşamasında bekle güncelleme gelir yada farklı yazılm at ,rs232 varsa sana yazılım ekleyim buraya
Teşekkür ederim rs232 yok. Yeni yazılımı beklerim. Arge ile görüşebilirsiniz diye mail atmışlar, hızlı dönüş sağlıyorlar bu yönlerini beğendim.

Geri
Üst Alt