H Çevrimdışı hasangenc533 Yeni Üye 15 Ocak 2024 2 34 15 Ocak 2024 #1 Selam, next 2023 uydum, kapalı durumdayken arada Kırmızı ışığın altında Yeşil ışığını da yakıyor, acaba neden, bozuk mu uydum? Teşekkürler.
Selam, next 2023 uydum, kapalı durumdayken arada Kırmızı ışığın altında Yeşil ışığını da yakıyor, acaba neden, bozuk mu uydum? Teşekkürler.
H Çevrimdışı hasangenc533 Yeni Üye 15 Ocak 2024 2 34 16 Ocak 2024 #3 teraspy' Alıntı: Kanallar gelmiyor mu açıldığında Genişletmek için tıkla ... Kanallar geliyor. Sadece kapalı durumdayken Kırmızı ışığın altında Yeşil ışığını da arada yakıyor.
teraspy' Alıntı: Kanallar gelmiyor mu açıldığında Genişletmek için tıkla ... Kanallar geliyor. Sadece kapalı durumdayken Kırmızı ışığın altında Yeşil ışığını da arada yakıyor.
Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 22,683 65 17 Ocak 2024 #4 hasangenc533' Alıntı: Kanallar geliyor. Sadece kapalı durumdayken Kırmızı ışığın altında Yeşil ışığını da arada yakıyor. Genişletmek için tıkla ... Cihazla alakalı bilgim yok fakat yazılımsal olabilir mutlaka,başka bir şey aklıma gelmiyor kanallar açıksa
hasangenc533' Alıntı: Kanallar geliyor. Sadece kapalı durumdayken Kırmızı ışığın altında Yeşil ışığını da arada yakıyor. Genişletmek için tıkla ... Cihazla alakalı bilgim yok fakat yazılımsal olabilir mutlaka,başka bir şey aklıma gelmiyor kanallar açıksa