Uydu sinyalinin kesilmesi sorunu yaşayanlar olmuş, önceki Next Kanky cihazımda da benzer sorunlar olmuştu.güncelleme seçeneği tümü olarak seçip güncellemeyi başlatırsanız sorun yaşamazsınız
Uydu sinyalinin kesilmesi sorunu yaşayanlar olmuş, önceki Next Kanky cihazımda da benzer sorunlar olmuştu.güncelleme seçeneği tümü olarak seçip güncellemeyi başlatırsanız sorun yaşamazsınız
Yazılımda böyle bir hata varsa firma ilgili yazılımı destek sayfasında çekerdi Hala ürünü satmaya ve alanlar güncellemeye devam ediyorlar. Güncellemek ya da öyle kullanmaya devam etmek sizin şahsi tercihinizdir.Uydu sinyalinin kesilmesi sorunu yaşayanlar olmuş, önceki Next Kanky cihazımda da benzer sorunlar olmuştu.
Başka forumlar ve şikayet sitelerinde de bahsettiğim sorundan muzdarip insanlar var. Geri çekmemişler görünüyor. Zaten bu şekilde kullanıyorum şimdilik güncellemeyi düşünmüyorum.Yazılımda böyle bir hata varsa firma ilgili yazılımı destek sayfasında çekerdi Hala ürünü satmaya ve alanlar güncellemeye devam ediyorlar. Güncellemek ya da öyle kullanmaya devam etmek sizin şahsi tercihinizdir.
Muzdarip olanlar araştırmadan okumadan dinlemeden ve seçeneği 'Tümü' yapmadan güncellemeye4 çalışan mağdureler - ki adam sitesinde ünlemli bir cümleyle uyarmış-Başka forumlar ve şikayet sitelerinde de bahsettiğim sorundan muzdarip insanlar var. Geri çekmemişler görünüyor. Zaten bu şekilde kullanıyorum şimdilik güncellemeyi düşünmüyorum.
Edit : Arkadaşlar iki günde kendi imkanlarımla kabloya kadar geldim ancak ufak bir bedel ödedim (resimdeki parmak). Neyse ki açtım şimdi sanırım pinlerin yerini değiştirmem gerekecek. hasari dostumuzun anlattığı gibi bir RS232 to USB var (sanırım aynısı ancak ben Prolific kullanıyorum) bir de bilgisayarımın kendi dönüştürücüsü var (2008 model bilgisayar MSI K9VGM-V anakartlı)Yazılımda böyle bir hata varsa firma ilgili yazılımı destek sayfasında çekerdi Hala ürünü satmaya ve alanlar güncellemeye devam ediyorlar. Güncellemek ya da öyle kullanmaya devam etmek sizin şahsi tercihinizdir.
Başarılı olursa aynı sorunu yaşayan forumdaşlarımıza da kargo ücreti o arkadaşlara ait olmak üzere yardımcı olursun artıkEdit : Arkadaşlar iki günde kendi imkanlarımla kabloya kadar geldim ancak ufak bir bedel ödedim (resimdeki parmak). Neyse ki açtım şimdi sanırım pinlerin yerini değiştirmem gerekecek. hasari dostumuzun anlattığı gibi bir RS232 to USB var (sanırım aynısı ancak ben Prolific kullanıyorum) bir de bilgisayarımın kendi dönüştürücüsü var (2008 model bilgisayar MSI K9VGM-V anakartlı)
Sonucu paylaşacağım kablolar da içerisinde görülüyor )
Muhtemelen olacak diye düşünüyorum. Ürünün linkini ve benim ne aşamalar izlediğimi anlatırım çünkü bu hazır kablo ucunu soydum şimdi pinlerini değiştireceğim.Başarılı olursa aynı sorunu yaşayan forumdaşlarımıza da kargo ücreti o arkadaşlara ait olmak üzere yardımcı olursun artık