teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Sevgili güven ,siyah puntolarla link vermiştim,foto ile oradan istek yapacaksın,burada görülmeyebilir isteğin.
Anakartı değiştirdim görüntü ters ve finlux
Sevgili güven ,siyah puntolarla link vermiştim,foto ile oradan istek yapacaksın,burada görülmeyebilir isteğin.
Anakartı değiştirdim görüntü ters ve finlux
seri numarayı girdiğimde cihazı bulmuyor ustam çok kez denedimSevgili güven ,siyah puntolarla link vermiştim,foto ile oradan istek yapacaksın,burada görülmeyebilir isteğin.
Buraya koyduğun fotoğrafı aşağıdaki linkte yazınla ve full yazılım talebinde bulun,Mutlaka kartının değiştiğini de belirt.demiştim ama yapmışsınseri numarayı girdiğimde cihazı bulmuyor ustam çok kez denedim
Selamlar Kardeşim
Aşağıya TV nize ait orijinal full yazılım linkini ekledim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yükseltmek istediğinizde ise çekirdek yazılım konumuzdaki 1.37 sürümü indirip rar dosyasından çıkartıp, fat32 olarak formatlanmış hızlı veri aktarımına sahip bir belleğin içerisine yerleştirip tv ye takınız.
TV de MENU1505 kodlayıp ilerlemeniz yeterli.
Fiş çek/tak yöntemi ile de yükleme yapabilirsiniz
Selamlar Kardeşim
Aşağıya TV nize ait orijinal full yazılım linkini ekledim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yükseltmek istediğinizde ise çekirdek yazılım konumuzdaki 1.37 sürümü indirip rar dosyasından çıkartıp, fat32 olarak formatlanmış hızlı veri aktarımına sahip bir belleğin içerisine yerleştirip tv ye takınız.
TV de MENU1505 kodlayıp ilerlemeniz yeterli.
Fiş çek/tak yöntemi ile de yükleme yapabilirsiniz
Selam Adem Abi benimde aynı yazılıma ihtiyacım var, ana kurtarma yazlımı yardımcı olabilirsen çok sevinirim
Kapak etiketi okunmuyor biraz yakın çekim resim ekler misin.
Kolay gelsin ustalarım, Nexon tvmiz stand by ışığı 6 kez blink yapıyordu, full yazılım anasayfasında bulunan mb82 kurtarma yazılımı kurdum bu sefer ekranda göürüntü panel arızası varmış gibi bir hal aldı
onunda resmini ekleyeceğim, 4. resim en sona ekliyorum
Acaba tam uyumlu yazılım varmıdır
sizlerden rica etsem
Buyrun ekledimKapak etiketi okunmuyor biraz yakın çekim resim ekler misin.