B
Blackdream
Yeni Üye
- 1 Ocak 2019
- 3
- 36
Bilen varmı acap.))
Arkadaşlar yeni yazılım var mı
Malum vestel driverdan yeni yazılım alamıyoruz
[auto
merge]1550743675[/automerge]
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...-yazilim-talep-konusu.446/page-234#post-74962 formunda yanıt verildi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Malum vestel driverdan yeni yazılım alamıyoruz
Abi nexon 32900 TV nasıl yazılım güncelerim lütfen abi yardımcı olurmusunSelamlar Kardeşim
Aşağıya TV nize ait orijinal full yazılım linkini ekledim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yükseltmek istediğinizde ise çekirdek yazılım konumuzdaki 1.37 sürümü indirip rar dosyasından çıkartıp, fat32 olarak formatlanmış hızlı veri aktarımına sahip bir belleğin içerisine yerleştirip tv ye takınız.
TV de MENU1505 kodlayıp ilerlemeniz yeterli.
Fiş çek/tak yöntemi ile de yükleme yapabilirsiniz
Tvnin sıkıntısı nedir acaba ?Abi nexon 32900 TV nasıl yazılım güncelerim lütfen abi yardımcı olurmusun
hocam aynı tvnin yazılımı mevcutmu halaSelamlar Kardeşim
Yükseltmek istediğinizde ise çekirdek yazılım konumuzdaki 1.37 sürümü indirip rar dosyasından çıkartıp, fat32 olarak formatlanmış hızlı veri aktarımına sahip bir belleğin içerisine yerleştirip tv ye takınız.
Tv deki sorun nedir?hocam aynı tvnin yazılımı mevcutmu hala
sorun tv çökümştü full yazılım attık ekran terse döndüTv deki sorun nedir?
Ustacım panel yazılımı paylaşır arkadaşlar düzelri diye düşünüyorum lakin muhtemelen attığınız yazılım o tv nin kendi yazılımı değil diye bu sorunu yaşamış olabilirsiniz.sorun tv çökümştü full yazılım attık ekran terse döndü
Bu sabah full yazılım ile sorunu çözdürdüm.Ustacım panel yazılımı paylaşır arkadaşlar düzelri diye düşünüyorum lakin muhtemelen attığınız yazılım o tv nin kendi yazılımı değil diye bu sorunu yaşamış olabilirsiniz.
Elleriniz dert görmesin ustacım.Bu sabah full yazılım ile sorunu çözdürdüm.
link kırık güncel varmıdır hocamSelamlar Kardeşim
Tvnin sıkıntısı nedir acaba ,tvnin arka kapağındaki barkod fotosunu OKUNAKLI çekip aşağıdaki konuda yazılım isteği yapabilirsinlink kırık güncel varmıdır hocam
Tvnin sıkıntısı nedir acaba ,tvnin arka kapağındaki barkod fotosunu OKUNAKLI çekip aşağıdaki konuda yazılım isteği yapabilirsin
VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu