Nexon TV için yazılım güncelleme nasıl yapılır

öncelikle hoşgeldiniz merhaba,yazılım arama sebebiniz nedir ?
tv de ne arıza vardır ?
yazılım güncellemesi mi yapmak istiyorsunuz ?
en önemlisi televizyonun arkasındaki barkod resmi lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

merabalar tv hiç açılmıyordu ben başka bir yeden yazılım indirdim yükledi tv acıldı fakat regal yazısı ters çıkıyor tekrar kapanıyor son durum budur

P_20181115_152023.jpg

Şu şekilde yapacaksınız: Fat32 ile formatlanmış bir flash disk gerekli.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
sitesinden tv nin arkasındaki serial nosunu girerek son yazılımı indireceksiniz O zipli sıkıştırılmış dosya ile geklir Bilgisayarda sıkıştırmayı çözüp içindeki her bir sosyayı flash diske atacaksınız Sonra flash diski en üstteki usb portuna takacaksınız bu sırada tv kapalı ve fişi elektriğe takılmamış olacak. Kumandadan ok yazantuşa basılı olarak bırakmadan fişi elektiriğe takacaksınız Televizyonun açılıkrenki kırmızı ışığı hoızlı hozlı yanıp sönmeye başlayacak Daha parmağınızı ok tuşundan bırakmıuyorsunuz Ne zaman hızlı hızlı yanan kırmızı yavaşlayacak parmağınızı bırakın ve takriben 5 dakika bekleyin tvniz yeni yazılım ile açılacak Kolay gelsin
bu A yükleme yöntemini bu yazıya göre tekrar denedim, ÇEKİRDEK yazılımlarda olmuyor olmuyor. A yöntemi ya FULL yazılımlarda yada sadece VESTEL markalarda geçerli..? JVC 50 4K tv ile olmadı olmuyor.
ÇEKİRDEK yazılım B yöntemi ile yükleniyor.
https://tavsiyeforumu.com/konu/ado-cevapliyor.1664/post-56855

yazılımı indiremiyorum bendemi hata anlayamadım
link çalışıyor test ettim, burdan deneyin birde :

link çalışıyor test ettim, burdan deneyin birde :
iyi günler merabalar ben yazılımı indiremiyorum derken forumda verilen yazılımı kastetmedim sitede verilen vestelın yazılım indirme lınkinden bahsettim linkte kullanıcı adı ve parola istiyor

iyi günler merabalar ben yazılımı indiremiyorum derken forumda verilen yazılımı kastetmedim sitede verilen vestelın yazılım indirme lınkinden bahsettim linkte kullanıcı adı ve parola istiyor
Evet site de öyle sorunlar mevcut olabiliyor

tv nin son hali suan resim ters çıkıyor başka sorun yok çalışıyor ben yinede tv nin barkot nosunsu yazıyorum
10098892------23237325 0634

tv nin son hali suan resim ters çıkıyor başka sorun yok çalışıyor ben yinede tv nin barkot nosunsu yazıyorum
1098892------23237325 0634
Konu hakkında yazılım verdim diye hatırlıyorum o yazılımla düzelmedi mi?

10098892------23237325 0634

yani siteye giriş iznimiz yokmu bunu kastediyorsunuz

hayır ben baka yerden aldım

hayır ben baka yerden aldım
verdiniz yazılım yükledim ekran boyalı gibi resim verdi servis menüsüne girdim hiç bir işlem yapamadım butonlar çalışmıyor kumanda orjinaldi

verdiniz yazılım yükledim ekran boyalı gibi resim verdi servis menüsüne girdim hiç bir işlem yapamadım butonlar çalışmıyor kumanda orjinaldi

P_20181113_14342071a3254d9ea10641.jpg

şu anda televizyonda bu şase mevut dimi ?
panel barkod resmi var mı ?
televiyonun ilk arızası neydi ? hani başka yerden mb82 indirdim dediniz ya

Merhaba Yeni üye olduğum için konu açamadım, bende nexon marka 40'' nxn smart Led TV im var, netflix yükleyebilir iyim.

@Blackdream, @Ado

Geri
Üst Alt