TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
Allah bi daha göstermesin bela bi konuHocam sizden Allah razı olsun ne muradınız varsa versin sayenizde düzeldi???
Herkese merhaba. Hortlatmış olacağım konuyu ama çözüm bulamıyorum malesef :( Aynı cihaz bende de var. Ekrana Regal logosu gelip kapanıp açılıyordu sürekli. Buradan ve farklı sitelerden bulduğum yazılımlar ile USB yardımıyla yazılım atmaya çalıştım. Bu sefer ekrana yeşil zemin üzerine beyaz SEG yazısı geliyor 2 saniye sonra ekran kapanıyor. Bir türlü beceremedim. Yazılım ve yöntem konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Ekran bilgileri şu şekilde:
mb82 kurtarma denermisinÖnemli - Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
mb140 ana kart vestelin en alt ana kartı diyebiliriz, internet yoktur. smart özelliği yoktur.:oku Hocam tamam İnternet özelliği olmaya bilir ama çökmüş vaziyetteyken bile Hdmi ve harici uydu cihazı bağlana biliyordu şimdi bu özellikler de çalışmıyor. Hdmi görmüyor. Harici cihaz özelliği...tavsiyeforumu.com
Denedim bunu da üstad. Sonuç aynı malesef. Daha önce aynı problemden 2 defa servise gitmiş ve yazılım atılmış cihaza. 2 senede bir yapıyor bu sıkıntıyı.
Kaybetme sakla bı yerde ?Üstad çok teşekkür ediyorum. Bu işe yaradı.