heamvivma
Aktif Üye
- 21 May 2020
- 454
- 34
Ben yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Çevremede önerdiğim oldu. Alt yapınız iyi olduktan sonra sıkıntı yaşamazsınız.Bugün abone ol dum Denizli de bir şirketmiş umarım kişisel bilgilirimiz güvendedir.
Ben yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Çevremede önerdiğim oldu. Alt yapınız iyi olduktan sonra sıkıntı yaşamazsınız.Bugün abone ol dum Denizli de bir şirketmiş umarım kişisel bilgilirimiz güvendedir.
Üye olurken de kod kullansaydınızÇarşamba gunu telefon edip abone oldum.persembe belgeleri gönderdim. Bugün cumartesi günü internet bağlandı. Hiz testi 93 mbs gayet güzel.
Davet kodu. HKEGWB ayda 5tl indirim var.
Normal paket fiyatı neyse o.Taahhütsüz diyor .
İlk 6 ay ₺ ? , sonraki aylar ₺ ? nasıl oluyor ?
Sonraki aylar = kaç ay ? sonu yok mu ? ( yeni tarife )
Duyuru - Netspeed Arkadaşını Getir Kampanyası Davet Kodu Paylaşım Konusu
Merhaba arkadaşlar. Bu zam ortamında birbirimize destek olmak ve 12 ay boyunca her ay 20 TL daha az fatura ödemek için referans numaram. Davet Kodu : 8M92YNtavsiyeforumu.com
İnternetimi Netspeed'e Taşıdım (Süreç ve Netspeed Hakkında)
1 yılı deviriyorum. Bu gönderiyi oluşturduğumda, "Acaba Netspeed nasıl? Türk Telekom'dan sonra hızım düşer mi?" falan derken ilaç gibi geldi. 1 yıl sonunda sorunsuz devam ettiğimi aktarmak için en başa yazma gereği duydum. Tavsiyeye devam. 30 KASIM 2021 Merhaba, Türk Telekom'dan Netspeed'e...tavsiyeforumu.com
kod halen çalışıyor demiDüşünürseniz
5XP2NN
kod halen çalışıyor demi
HKEGWB bu kod aktif düşünen olursa.kod halen çalışıyor demi
Evet hocamkod halen çalışıyor demi