R Çevrimdışı

rockerman21

Yeni Üye
27 Mar 2025
12
43
Merhaba arkadaşlar,

Referans kodumu kullanan olursa sevinirim.

Referans kodum PLG9U0 sondaki sıfırdır.

Paris-Laleli-Giresun-Dokuz-Uşak-Sıfır

Kullanılan tarife Ultimate: 100/20 VDSL

Faturalar çıktığı gibi ödeniyor.

Netspeed'e geçiş yapmayı düşünenler referans kodumu kullanabilirler, bu şekilde 12 ay boyunca ayda 30'ar TL, toplamda 360 TL indirim kazanıyoruz.

* Netspeed internet haziran kampanyası ile 3 ay sabit fiyat garantisi var.

ilk ay 330 TL, indirimsiz ilk faturanızı ödedikten sonraki ay indirimleriniz başlar.

* Bugün netspeed internet zamsız haziran ayı tarife fiyatlarından faydalanmak için son gün.

4. Aydan sonra fiyatlar yılbaşına kadar 450 TL olarak güncellenecek.

* İndirimlerin geçerli olabilmesi için karşılıklı olarak faturaların zamanında ödenmesi gerekiyor yoksa aylık indirimler geçersiz sayılıyor.

* Netspeed internete abonelik geçişiniz tamamlandıktan ve hizmetiniz aktif olduktan sonra, kendi referans kodunuz ile sınırsız bir şekilde yeni abone getirebiliyorsunuz, aylık ödeme tutarından fazla indirimleriniz olursa indirim fazlanız sonraki aylara devrediyor bu özellik başka hiçbir ISS firmasında yok aklınızda bulunsun.

* Ping jitter değerleri düşük online oyunlar IPTV YouTube Instagram Twitter vb uygulamalarda donma takılma sorunu olmuyor tavsiye ederim.

* DNS ayarı ile yasaklı sitelere girebiliyorum.

* Modeme kapat aç ya da reset atıldığında modem ip numarası değişiyor, bazı sitelerden ban yiyenler bilginiz olsun.

Son 3 gündür bağlantıda herhangi bir sorun yok, firma müdahale etti ve sorun düzeltildi, şimdilik her şey normale döndü.

Geçiş işlemleri:

1. Aşağıdaki link üzerinden başvuru formunuzu doldurunuz.

( Mevcut kullandığınız internet xdsl hizmet numaranızı bilmeniz gerekiyor, bilmiyorsanız, internet faturanıza yazar, veya edevletten sabit hat araması ile de bulunabilir, ya da kullandığınız internet servis sağlayıcının mobil uygulaması veya internet sitesi üzerindeki online işlemler menüsünden hesabım başlığında abonelik bilgilerinize ulaşabilirsiniz).

Ben de bu şekilde başvuru yapmıştım ve geçiş işlemlerim 1 günde tamamlanmıştı.

2. Başvuru formunuzu doldururken ilgili referans indirimi kısmına referans kodumu ve gerekli diğer kişisel bilgilerinizi yazabilirsiniz.

3. İsterseniz başvurunuzu Netspeed internet müşteri hizmetleri numarası 444 0 217 ile de yapabilirsiniz referans kodumu temsilciye söyleyebilirsiniz.
Bu şekilde geçişler daha hızlı oluyormuş.

4. Başvurunuz alındıktan sonraki aşama edevlet üzerinden sözleşmenizi onaylamanız, bunun için internet bankacılığı üzerinden E-devlete giriş yaptıktan sonra arama kısmına btk e kayıt yazmanız, çıkan ilk başlığa tıklamanız ve hizmet türü olarak haberleşmeyi, servis sağlayıcı olarak netspeed interneti seçmeniz, en sonunda ise oluşan sözleşmenin kutucuğuna tik atıp onaylamanız gerekiyor.

5. Son aşamada netspeed müşteri hizmetlerinden sizi sesli onayınız için arıyorlar, genelde mesai saatleri içinde geçişiniz tamamlanıyor.

Son 1 haftalık sürede bağlantı sorunları ile ilgili netspeed duyurusu aşağıdadır.

Aklınıza takılan bir soru olursa dm'den sorabilirsiniz yardımcı olurum iyi günler

Hayırlı olsun, referansımı kullanırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

IMG_20250629_17353944a87051e5770524.jpg

IMG_20250627_232300e9bd5f524ed1a91a.jpg

Screenshot_2025-06-25-00-31-53-283_com.android.chromea3a88745b2a7cc6a.jpg

Y Çevrimdışı

yunus12334

Yeni Üye
1 Nis 2025
49
30
Merhaba dostlar davet kodum : USLV99
ödemelerimi düzenli yapan biriyim sizlerde düzenli ödeme yaparsanız 12 ay boyunca aylık 30 tl indirim alabilirsiniz . şimdiden teşekkürler.

[NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU]

A Çevrimdışı

ahumada51

Yeni Üye
15 Haz 2025
10
34
NETSPEED kodu: 6Q9L1U

Faturalar anında ödenir, bu ayki de çıkar çıkmaz ödendi :)

Ultimate Fiber 200 kullanıyorum ve internetim çok hızlı olan paketten.

Referanslarım da olduğu için memnunum ve iptal etmeyi düşünmüyorum.

Kod güncel ve güvenilirdir. Kodu kullanırsanız hem size hem bana indirim sağlamış olursunuz. Teşekkürler...

tr.jpg
fv0e44822c9b1871b7.jpg
guca7052e6f0f27b83.png

D Çevrimdışı

doggukangndogdu

Yeni Üye
18 May 2025
16
31
Netspeed davet kodum: KSVHSW

Yıllardır netspeed kullanıcısıyım, faturalarım otomatik ödemede davet kodumu kullanıo 12 ay boyunca 30 tl indirim kazanabilirsiniz.

K Çevrimdışı

Kbulut

Yeni Üye
28 Haz 2025
7
43
Daha fazla arkadaș getir daha az veya
hiç fatura ödeme. Hemen katl firsatı
kaçırma!
Davet Kodunuz
C2FCBX

Screenshot_20250701_054211.jpg

D Çevrimdışı

doggukangndogdu

Yeni Üye
18 May 2025
16
31

Yıllardır netspeed kullanıcısıyım, faturalarım otomatik ödemede davet kodumu kullanıo 12 ay boyunca 30 tl indirim kazanabilirsiniz.

R Çevrimdışı

rockerman21

Yeni Üye
27 Mar 2025
12
43
Merhabalar,

Referans kodum PLG9U0 sondaki sıfırdır.

Paris-Laleli-Giresun-Dokuz-Uşak-Sıfır

Kullanılan tarife: Ultimate 100/20 mbps'ye kadar VDSL

Abonelik başlangıcı: 19 Haziran 2025

Lokasyon: Diyarbakır

Netspeed'e geçiş yapmayı düşünenler referans kodumu kullanabilirler, bu şekilde 12 ay boyunca ayda 30'ar TL toplamda 360 TL indirim kazanılıyor.

* Netspeed internet yaz kampanyası ile 3 ay sabit fiyat garantisi var.

* ilk ay 330 TL ödeniyor, ilk faturanızı ödedikten sonraki ay indirimleriniz başlıyor.

4. Aydan sonra fiyatlar 450 TL olarak güncellenecek.

* İndirimlerin geçerli olabilmesi için karşılıklı olarak faturaların zamanında ödenmesi gerekiyor yoksa ilgili aydaki indirimler geçersiz sayılır.

* DNS ayarı ile yasaklı sitelere girebiliyorum.

* Modeme resetleme ya da kapat aç yapıldığında modem IP adresi değişiyor bazı sitelerden ban yiyenler bilginiz olsun.

Screenshot_2025-06-25-00-31-53-283_com.android.chrome889f72c37d7e850d.jpg

IMG_20250701_151441.jpg

D Çevrimdışı

doggukangndogdu

Yeni Üye
18 May 2025
16
31

Y Çevrimdışı

yunus12334

Yeni Üye
1 Nis 2025
49
30
Arkadaşlar son bir kaç gündür internette genel sorun yaşanmakta abone olacaklar bunu dikkate alarak olsun fakat bence abone olmayin. Netspeed suan hizmet veremiyor. tahminimce comnet vakasi gibi olacak duzelene kadar daha kod paylaşmayacagim Numaralarına ulaşılamıyor sorunda çözelecek gibi değil. Bende farkli firmaya geçmeyi düşünüyorum.

E Çevrimdışı

erencemgungor

Yeni Üye
4 Haz 2025
24
24
Netspeed davet kodum: KN9XCG
Faturam otomatik ödemede geç ödeme gibi bir durumum söz konusu değil.
Netspeed aboneliğimden son derece memnunum geçecek olan arkadaşlar davet kodum ile beraber 12 ay boyunca 30 TL indirim kazanabilirler.

M Çevrimdışı

mylasa48

Yeni Üye
24 Nis 2025
14
30
12 ay boyunca 30 TL indirim için Netspeed referans kodum: VVYW3V

IMG-20250424-WA0001b6361bac71a74e24.jpg

(Tüm taraflar faturalarını düzenli ödediği sürece 12 ay boyunca 30 TL indirim uygulanacaktır. Faturam kesildiği gün ödenir, referanslarım olduğu için iptal etmem söz konusu değildir, Netspeed, Tr de en hızlı internet sağlayıcılardan bir tanesidir, kaliteyi ucuza kullanmak için herkese bir fırsat!)

D Çevrimdışı

doggukangndogdu

Yeni Üye
18 May 2025
16
31

K Çevrimdışı

Kbulut

Yeni Üye
28 Haz 2025
7
43
Daha fazla arkadaș getir daha az veya

hiç fatura ödeme. Hemen katıl fırsatı

kaçırma!

Davet Kodu C2FCBX

f5bf9bfb-aece-4c5a-9f30-d0951cd244fe.jpeg

Geri