Ozzytaste

Aktif Üye
Puan 43
Çözümler 0
Ozzytaste
Merhaba arkadaşlar,

Bu zam ortamında birbirimize destek olmak ve 12 ay boyunca her ay 50 TL daha az fatura ödemek için referans numaram.

Davet Kodu : AEXZ0N​

Netspeed-referans.jpg

UZUN SÜREDİR ABONEYİM, ABONELİK İPTALİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.

• BANKA KARTIYLA OTOMATİK ÖDEME TALİMATI VERİLMİŞTİR, SORUNSUZ ŞEKİLDE DAVET KODUMDAN FAYDALANABİLİRSİNİZ.

• Faturalar düzenli ödendiği için referans hakkı kesintisiz ve güvenilirdir.

• Kodumu kullanırsanız siz de ben de her ay 50 TL indirim kazanmış oluruz, faturalarınızı tarihi geçmeden düzenli öderseniz 2. aydan itibaren haklarınız tanımlanmaya başlıyor, kullanan herkese teşekkür ederim.

Kasım 2025 ve hala memnunum 👍

Son düzenleme:
kodumu istetenlere özel olarak dm den atabilirim. Atacağım kişilerde tanıdığım veya forumda eski kişiler dir :) yeni üyeler alınmasın.

Merhaba netspeed fatura indirimi almak için

CW4E6C

Referans kodumu netspeed müşteri temsilcisine iletirseniz indirim kazanırız

Faturalarımı düzenli ödemekteyim

06.02.2021 tarihi itibari ile güncel bilgidir.

Benimde Turknet aboneliğim var isteyen bir aylık ücretsiz davet kodunu kullanabilir.
Kod: CEX36DE10CEO

Merhaba netspeed indirim kodu
MC1SCP
İyi kullanımlar.

Merhaba.
Netspeed'te 3. ayımı geride bıraktım. Şimdilik çok memnunum.

Genel olarak süreç ve Netspeed hakkında forumda başlık açıp tecrübemi paylaştım.
İnternetini taşımayı düşünen olursa bakmasında fayda var.
Konunun adı ve linki: İnternetimi Netspeed'e Taşıdım (Süreç ve Netspeed hakkında)

Son olarak hem benim faturama, hem de size faturalarınıza 12 ay boyunca 5TL indirim sağlayacak
referans kodum: M4V6QV

Merhaba netspeed fatura indirimi almak için

CW4E6C

Referans kodumu netspeed müşteri temsilcisine iletirseniz indirim kazanırsınız
Faturalarımı düzenli ödemekteyim.

12.02.2021 tarihi itibari ile güncel bilgidir.

Nisanda TT ile kontratım bitiyor ben de geçmeyi düşünüyorum TT altyapısı ile verecek yine TT sorun yaşatır mı sizce?
Bir de fiyat artışı nasıl olur acaba. Örneğin TT bana 95 diyor ve 2 yıl sabit fiyat veriyor. Netspeed e 76 ile başlasam 2 yıla 95 yaparsalar pek bir önemi kalmayacak

Nisanda TT ile kontratım bitiyor ben de geçmeyi düşünüyorum TT altyapısı ile verecek yine TT sorun yaşatır mı sizce?
Bir de fiyat artışı nasıl olur acaba. Örneğin TT bana 95 diyor ve 2 yıl sabit fiyat veriyor. Netspeed e 76 ile başlasam 2 yıla 95 yaparsalar pek bir önemi kalmayacak
35mb kullanacaksanız 100gb a kadar 63tl ödüyorsunuz sonrasında fiyat 76da sabit kalıyor. Ben geçiş yaptığımda 12 ay fiyat garantisi vermişlerdi şimdi durum nasıl bilmiyorum ama 15 aydır 76tl ödüyorum. Müşteri hizmetlerinin en sevdiğim yönü telesekreter olmaması, direkt temsilciye bağlanabiliyorsunuz.
Kod ile başvurduğunuzda 5tl indirim alabilirsiniz
Kod: MC1SCP

35mb kullanacaksanız 100gb a kadar 63tl ödüyorsunuz sonrasında fiyat 76da sabit kalıyor. Ben geçiş yaptığımda 12 ay fiyat garantisi vermişlerdi şimdi durum nasıl bilmiyorum ama 15 aydır 76tl ödüyorum. Müşteri hizmetlerinin en sevdiğim yönü telesekreter olmaması, direkt temsilciye bağlanabiliyorsunuz.
Kod ile başvurduğunuzda 5tl indirim alabilirsiniz
Kod: MC1SCP
Peki hocam TT altyapısında mısınız? Eğer TT den geçtiyseniz süreç nasıl işledi ekipler başka operatör olduğundan sorun çıkardılar mı?

Peki hocam TT altyapısında mısınız? Eğer TT den geçtiyseniz süreç nasıl işledi ekipler başka operatör olduğundan sorun çıkardılar mı?
Merhaba. Detaylı bilgi içeren bir paylaşım yaptım forumda. Ben de TTNET'ten taşıdım ve yaşadığım tecrübemi aktardım. Kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Tt altyapısında turknet kullanıyordum ve rezaletti, netspeede geçince sorun kalmadı. Belgelerimi gönderdim. Belgeler onlara ulaşınca arayıp teyit aldılar. 3 saat içinde geçişim tamamlandı. Kimse bir sorun çıkarmadı.
İss taşımada kurulum ücreti alınmaz ama daha sağlıklı bilgiyi mh yi arayarak alabilirsiniz

Son düzenleme:
Bende yaklaşık 4 yıldır netspeed kullanıyorum. Şimdilik memnunum. Bu süreçte birkaç sorun yaşadık ama sorunlar zaman almadan çözüldü.

Geri
Üst Alt