Yeni - Güncel aylık 20 TL'lik İndirimli Davet Kodu: A-I-4-9-R-J
Aadana-Iısparta-4dört-9dokuz-Rrize-Jjandarma
Uzun süredir sorunsuz kullanıyorum ve otomatik ödeme talimatım fatura çıktığı gün olduğundan hiç gecikme olmaz fatura ödemelerimde. Çoğu kişinin son ödeme günü tarihlidir talimatı ve o gün bakiyesi yoksa ödeme gecikir ve indirimler iptal olur, haberiniz olsun.
Hangi tarifeye üye olursanız olun referans kodumu kullanarak 12 ay boyunca çift taraflı 20 TL indirim kazanabiliriz. Kodumu abone olurken belirtirseniz ilk faturanızdan itibaren 20 TL indirim kazanırsınız;
219 TL ödüyorsanız 199 TL olur faturanız yıl boyunca. Her yıl bu şekilde 240 TL tasarruf yapmış oluyoruz karşılıklı.
"Diğer servis sağlayıcılardan geçişlerde 300 TL daha indirim oluyor bu kodla beraber; 240+300= 540 TL toplam indirim olmuş olacak."
Hayırlı olsun indirim kodunu kullanan arkadaşlara şimdiden.
İsim Sorarlarsa: Mehmet Yılmaz
- Kod Aktiftir -
"Bir de forumdaki arkadaşlar aşağıda paylaştığım hız bilgisini kopyalayıp yapıştırıyorsunuz, herkes kendi hız bilgisinin ekran resmini çekerse daha doğru bilgilendirmiş olursunuz hız konusunda."
Daha önce yapılmış uyarı nedeniyle üye uzaklaştırılmıştır.Deneyim mesajınız yukarıya taşındı. Ayrıca üyelik başlangıcınızdan itibaren toplam 5 mesajınızdan 4'ü aynı referans koduyla ilgili paylaşım. Dolayısıyla şu anda zaten SPAM kurallarını ihlal ettiniz. O yüzden referans kodunuzla ilgili bir sonraki paylaşımınızda forumdan uzaklaştırılırsınız.
Uploadın az, 20 olması lazım. Netspeed arayıp güncellettir. Benim altyapım halbuki 81 destekliyorYeni - Güncel aylık 20 TL'lik İndirimli Davet Kodu: A-I-4-9-R-J
Aadana-Iısparta-4dört-9dokuz-Rrize-Jjandarma
Uzun süredir sorunsuz kullanıyorum ve otomatik ödeme talimatım fatura çıktığı gün olduğundan hiç gecikme olmaz fatura ödemelerimde. Çoğu kişinin son ödeme günü tarihlidir talimatı ve o gün bakiyesi yoksa ödeme gecikir ve indirimler iptal olur, haberiniz olsun.
Hangi tarifeye üye olursanız olun referans kodumu kullanarak 12 ay boyunca çift taraflı 20 TL indirim kazanabiliriz. Kodumu abone olurken belirtirseniz ilk faturanızdan itibaren 20 TL indirim kazanırsınız;
219 TL ödüyorsanız 199 TL olur faturanız yıl boyunca. Her yıl bu şekilde 240 TL tasarruf yapmış oluyoruz karşılıklı.
"Diğer servis sağlayıcılardan geçişlerde 300 TL daha indirim oluyor bu kodla beraber; 240+300= 540 TL toplam indirim olmuş olacak."
Hayırlı olsun indirim kodunu kullanan arkadaşlara şimdiden.
İsim Sorarlarsa: Mehmet Yılmaz
- Kod Aktiftir -
"Bir de forumdaki arkadaşlar aşağıda paylaştığım hız bilgisini kopyalayıp yapıştırıyorsunuz, herkes kendi hız bilgisinin ekran resmini çekerse daha doğru bilgilendirmiş olursunuz hız konusunda."
Daha önce uyardım! Kodu mesajdan kaldırdım! Tekrarı halinde uyarmayacağım!Uploadın az, 20 olması lazım. Netspeed arayıp güncellettir. Benim altyapım halbuki 81 destekliyor
Daha önce bir uyarı görmedim ben?Daha önce uyardım! Kodu mesajdan kaldırdım! Tekrarı halinde uyarmayacağım!
Daha önce bir uyarı görmedim ben?
En güncel kod, her ay size 20 TL indirim verir.
En güncel Süper Elite Indirim kodu. Hem 12 x 20 TL alacaksınız. Hem MH aradığınızda önceliğiniz olur
Aynı konu altındaki mesajlarınız. Sizinle daha önce SPAM mesajlar hakkında konuştuk. Kaldı ki SPAM hakkında ayrıca uyarı yapmama da gerek yok. Ama bu konuda tarafınıza özel bir mesaj yazmadığımı fark ettim. O yüzden bu defalık diyorum. Ancak konuyu uzatırsanız gerekli aksiyon alınacaktır, bilginize.
Sende Netspeeda katıl Turknete zam haddini bildir. Yukardaki kodu kullan ve her ay 15 TL extra indirim kazan!
Bu Kampanya Nedir ve Nasıl Katılabilirsiniz?
Arkadaşını Getir Kampanyası, davet kodunuz ile referans olarak Netspeed’e kazandırdığınız her bir yeni abonelik için 12 aylık fatura dönemi boyunca hem sizin hem de arkadaşınızın her faturasında 15'er TL indirim hakkı kazanmanızı sağlayan bir kampanyadır.
Size özel referans kodunuz ile davet etmiş olduğunuz arkadaşınız davet kodunu abonelik başlatırken başvuru esnasında 444 0 217 Numaralı Başvuru Hattı üzerinden satış temsilcimize beyan etmesi veya web sitemiz üzerinde yer alan abone başvuru formunu doldururken “referans kodu” alanına sizin verdiğiniz kodu yazması yeterlidir.