Netspeed Arkadaşını Getir Kampanyası Davet Kodu Paylaşım Konusu

koksalkocer

Yeni Üye
İndirimli Referans Kodu : GZNVU2

Faturalarım otomatik ödeme talimatlı ödenmektedir.

Kodu kullanarak 12 ay boyunca indirimden faydalanabilirsiniz.

ssncr

Yeni Üye
Davet kodu 6N5LR2
2022 ULTİMATEFİBER 100 MB ev interneti kullanıyorum. Fatura kesim tarihi ödemeli otomatik ödeme talimatı verdim. Faturalarım düzenli ödeniyor. Davet kodunu kullanmak isteyenler 10tl indirim sağlamak üzere kullanabilirler. Ayrıca netspeed int çok memnunum. Oldukça hızlı ve donma yapmıyor.

ataseven 

Platin Üye
9 nisanda türk telekom tahatüm bitiyor fiyatlar şahlanmış resmen kanatlanmış uçmuş.Bu nedenle bu netspeed geçmeyı düşündüm.(fiber burda yok 50 Mbps'ye Kadar Limitsiz Hiper türk telekom paketi kullanıyorum).kısacası tavsiye bekliyorum teşekkürler.

Sota 

CSKN
Administrator
9 nisanda türk telekom tahatüm bitiyor fiyatlar şahlanmış resmen kanatlanmış uçmuş.Bu nedenle bu netspeed geçmeyı düşündüm.(fiber burda yok 50 Mbps'ye Kadar Limitsiz Hiper türk telekom paketi kullanıyorum).kısacası tavsiye bekliyorum teşekkürler.
En uygun tarifler genellikle kablonette oluyor.
(internet+televizyon)
Bulunduğun lokasyonda var mı kontrol et.

ataseven 

Platin Üye
En uygun tarifler genellikle kablonette oluyor.
(internet+televizyon)
Bulunduğun lokasyonda var mı kontrol et.
başka firmaların altyapı sorgulmasını yaptım 75 mbps dsl verebilecekleri son hız çıkıyor.(fiber yok).tavsiyeniz üzerine kablonette alt yapı sorgulama yaptım.50 mbps dsl alt yapı var çıkıyor.kablo net alt yapı yok.fiber alt yapı yok.çıkıyor.yani burası eski yerleşim çiğli bir zamanlar köymüş. şehrin göbeğinde köy hayatı yaşıyoruz.

ataseven 

Platin Üye
kablonette beni ara diye istek bırakmıştım biraz önce aradılar 50 mbps dsl hızındaki internet fiyatını sordum türk telekomla aynı fiyatı verdiler yani bir albanesi yok.zaten kendi altyapılarıda benim bölgede yok türktelekom alt yapısını kullanacaklar.kısacası bana hitap etmedi.

Sota 

CSKN
Administrator
başka firmaların altyapı sorgulmasını yaptım 75 mbps dsl verebilecekleri son hız çıkıyor.(fiber yok).tavsiyeniz üzerine kablonette alt yapı sorgulama yaptım.50 mbps dsl alt yapı var çıkıyor.kablo net alt yapı yok.fiber alt yapı yok.çıkıyor.yani burası eski yerleşim çiğli bir zamanlar köymüş. şehrin göbeğinde köy hayatı yaşıyoruz.
Adana bölgesinde kablonet altyapısı oldukça güçlü ve sorun yaşanması durumunda teknik personel çok hızlı şekilde müdahalede bulunuyor.
Kabloneti eledik, superonline durumda.

ataseven 

Platin Üye
Adana bölgesinde kablonet altyapısı oldukça güçlü ve sorun yaşanması durumunda teknik personel çok hızlı şekilde müdahalede bulunuyor.
Kabloneti eledik, superonline durumda.
eski yerleşim yeri olduğu için bütün herkes türktelekomun alt yapsını kullanıyor bundan önce yıllarca lanet dsmart ineternetide kullanmıştım.bu nedenle fiyatlar aşağı yukarı aynı sadecene netspeed daha uygun fiyatlı fakat onada güvenemedim ondan konu açtım alınabilirmi diye.

Sota 

CSKN
Administrator
eski yerleşim yeri olduğu için bütün herkes türktelekomun alt yapsını kullanıyor bundan önce yıllarca lanet dsmart ineternetide kullanmıştım.bu nedenle fiyatlar aşağı yukarı aynı sadecene netspeed daha uygun fiyatlı fakat onada güvenemedim ondan konu açtım alınabilirmi diye.
Yerleşim yeri eski dahi olsa superonline çoğu bölgeye optik altyapısını çekti.
Yüreğim yer ben bunlarla uğraşırım dersen turkneti listeye ekle.