Fiyata göre çok iyiŞuan memnunum sıkıntı yaşamadım hiç
kimseden ses çıkmayınca bende güvenemedim türkt elekoma devam kararı aldım ve 2 yıl tahahüt yeniledim.Şuan memnunum sıkıntı yaşamadım hiç
netspeed hakkında çok şikayet var sizden başka kullanan tavsiye edende göremedim.Şuan memnunum sıkıntı yaşamadım hiç
Fiyata göre çok iyi
Valla reis 2 yıl Türk Telekom kullandım . Bi kere 6 gün net gitti gelmedi . Ama memnundum . Pahalı olduğu için çıktım . Sonra türknete geçtim ben de çok korkuyordum iyi çıkmaz diye ama 2 ay falan kullandım çok memnundum onlar da fiyatı yüksektince Netspeed geçtim .şuan çok memnunum . Net gayet hızlı . Taaahüt olmaıdğı için rahat oluyorsun . Pek anlamam ama altyapın iyi olursa nette sıkıntı olmuyor gibi . Bence güvenmek lazım denemek lazım .netspeed hakkında çok şikayet var sizden başka kullanan tavsiye edende göremedim.
Bende geçen hafta geçtim netspeeda 35 mbps VDSL ve memnunum. Sende 12 ay boyunca indirim almak istersen 8M92YN kodu paylaşırsınız geçiş yaparken.netspeed hakkında çok şikayet var sizden başka kullanan tavsiye edende göremedim.
malesef çok araştrdım burda fiberde olmadığı için herkes türktelekom alt yapısını kullanıyor ve onlardan daha fazla para istediler(netsepeed hariç) onada güvenemediğim için 2 yıl türktelekoma tahüt verdim yeniledim.Bende geçen hafta geçtim netspeeda 35 mbps VDSL ve memnunum. Sende 12 ay boyunca indirim almak istersen 8M92YN kodu paylaşırsınız geçiş yaparken.