hocam sipariş verdim ben bi bankada sorunları varmış ama çalışıyorlarmış bu konu üzerinde volte desteği yokmuş oda gelir ileride diye tahmin ediyorumGSM de Turkcell altyapısını kullanıyor. E-Sim ve Mobil imza desteği olsa bir saniye durmam geçerim.
pardon hocam anlık açmak isteyip ekledim direkt keşke konular arasında arama kısmı olsaŞimdi yine kızacaksın bana ama burası gsm konusu mu,forumda gsm ile alakalı konu yokmuydu acaba ,ne dersin sevgili E Elweald
Aramaya gerek yok ki var zaten arama,foruma göz gezdirsen görürsün mübarek ,bizde her konu varpardon hocam anlık açmak isteyip ekledim direkt keşke konular arasında arama kısmı olsa
sipariş verdim hocam deneyimlerimi paylaşacağım buradanuzunca zamandır sanal numarasını kullanıyorum. Gün geçtikçe altyapılarını güçlendirip, güncelliyorlar. Sorun yaşarsanız müşteri hizmetleri sorunu roket hızında çözdüğünü söyleyebilirim.
anlamadım hocamak-gezen mağbetindeki konusunda çok sıkıntılı gözüküyor...
O nasıl oluyoruzunca zamandır sanal numarasını kullanıyorum. Gün geçtikçe altyapılarını güçlendirip, güncelliyorlar. Sorun yaşarsanız müşteri hizmetleri sorunu roket hızında çözdüğünü söyleyebilirim.
ben de anlamadımsipariş verdim hocam deneyimlerimi paylaşacağım buradan
anlamadım hocam
Resimli fotoroman isteriz ona göresipariş verdim hocam deneyimlerimi paylaşacağım buradan