T
tekavci
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Dünyanın en büyük içerik platformlarından Netflix’in istatistiklerine göre Ağustos ve eylül ayında Türkiye’den Netflix’e en hızlı ulaşan servis sağlayıcısı TurkNet oldu.
Selam can dost.nasılsınız.sürekli paylaşımlarımı takip etmenizi çok seviyorum.ilginize teşekkürler.hocam nedir sendeki bu türknet sevdasının kaynağı, vallahi çözemedim
adamlar bakkal dükkanından hallice şirket kurmuş müşteri hizmetleri desen yok, müşteri memnuniyeti desen yok, kurumsallık hakgetire, tamam güzel sorunsuz bağlanıyorsun da... yarın herhangi bir arıza olduğunda ne olacak muhatabın kim ?
can dostum bunu ben demiyorum netflix diyor.bak bende 75mb a kadar fiber kullanıyorum hız testinde 67-70mb çıkıyor.sorun yaşamadım.netflix konusu olduğu için bende paylaştım.biliyorsunuz netflixte bir konu açtım nerdeyse cehennemlik oluyorduksuperonline fiber üzerine tanımam.. UHD yayınlarda bile hiçbir takılma yaşamadım..
izmir ve istanbulda bu böyle.sen suriyedeysen orasını bilemem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Can dost ben şaka yaptım.bir daha yorum yapmayim.samimiyete dayalı bunu söyledim.ozur dileriz.hakaret ve eleştiri olarak Suriye lafına diyorsan sonunda gülücük vardı .neyse özür bizden.yok kuzey Afrika'dayım ben. İstanbul'da İzmir'de yaşayan bir tek sen varsın. bence ya bizi trollüyorsun yada ciddi iletişim sıkıntın var. turkneti babanın şirketi gibi savunup karşında sana tek bir hakaret eleştiri yapmayan birisine yukarıdaki cümleyi kurmanın başka bir izahati yok çünkü.