Merhaba ben katılırım ama 6 ay sonra hesaba 6 aylık para havale yaparım yani 6 ayda bir toptan öderim aylık 10.5 ödedimi havale ücreti var bi espirisi kalmıyor uyarsa 6 ayda bir ödeme yaparımSON 2 KİŞİLİK YER KALMIŞTIR.
Merhaba ben katılırım ama 6 ay sonra hesaba 6 aylık para havale yaparım yani 6 ayda bir toptan öderim aylık 10.5 ödedimi havale ücreti var bi espirisi kalmıyor uyarsa 6 ayda bir ödeme yaparım
Merhabalar, 1 kişilik yere talibim hocam, özelden cep numara mı da gönderiyorumSON 2 KİŞİLİK YER KALMIŞTIR.
Merhaba ben katılırım ama 6 ay sonra hesaba 6 aylık para havale yaparım yani 6 ayda bir toptan öderim aylık 10.5 ödedimi havale ücreti var bi espirisi kalmıyor uyarsa 6 ayda bir ödeme yaparım
Merhabalar, 1 kişilik yere talibim hocam, özelden cep numara mı da gönderiyorum
hocam yeni üye olduğum için DM atamıyorum, siz bana DM atabilirseniz oradan konuşalım isterseniz, ya da buraya da cep numaramı yazabilirimDm atıyorum hocam daha detaylı konuşabiliriz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba hocam, tabikide buyurun.
hocam yeni üye olduğum için DM atamıyorum, siz bana DM atabilirseniz oradan konuşalım isterseniz, ya da buraya da cep numaramı yazabilirim
Yer kaldiysa katilmak istiyorumSON 2 KİŞİLİK YER KALMIŞTIR.
SON 2 KİŞİLİK YER KALMIŞTIR.
duruyorsa birini alabilirimSON 2 KİŞİLİK YER KALMIŞTIR.
yer varsa bende katılmak istiyorumvarsa bir kişilik alabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
duruyorsa birini alabilirim
bende katılmak istiyorumSON 2 KİŞİLİK YER KALMIŞTIR.
katılmak istiyorumSON 2 KİŞİLİK YER KALMIŞTIR.
yeni üye olduğumdan DM atamıyorum. aylık düzenli ödeme ile üye olabilirim. siz DM atabilirmisiniz banaSON 2 KİŞİLİK YER KALMIŞTIR.