NETFLİX pakete göre bilgi verir hocam filmlerde. atıyorum film 4k dolb zart zurt herşey vardır ama sizin paket SD olandır. o zaman hiçbirşey yazmaz. paketiniz Hd dir hd yazar. en üst pakettir hepsini yazarTV'nin menüsünde Dolby Vision ile ilgili bir ayar var mı ona bakın derim.
Olmadı TV'yi sıfırlayın.
Bir de tarifeniz UHD içeriyor mu, o önemli.
Gerçi olmasa Netflix bunun için uyarır diye düşünüyorum.
Bence de, dikkat etmediğim için net bir şey diyemedim.NETFLİX pakete göre bilgi verir hocam filmlerde. atıyorum film 4k dolb zart zurt herşey vardır ama sizin paket SD olandır. o zaman hiçbirşey yazmaz. paketiniz Hd dir hd yazar. en üst pakettir hepsini yazar
Full paket netflix açmazı lazım televizyon vısıon özelligini destekliyor ama açmıyor servisi aradım gelip bakacaklarilk olarak tarfeniz uygun mu yani paket 4k mı ?
tv yi ilk kurulum yapıp deneyiniz
olmaz ise tv güncel değil ise güncelleyin
ilk olarak tarfeniz uygun mu yani paket 4k mı ?
tv yi ilk kurulum yapıp deneyiniz
olmaz ise tv güncel değil ise güncelleyin
Var açma kapama denedim olmadı netflix sıfırladım olmadı televizyon güncelmede yeniTV'nin menüsünde Dolby Vision ile ilgili bir ayar var mı ona bakın derim.
Olmadı TV'yi sıfırlayın.
Bir de tarifeniz UHD içeriyor mu, o önemli.
Gerçi olmasa Netflix bunun için uyarır diye düşünüyorum.
Hepsini yaptım olmadı servis gelip bakacakmış internet hızımda yüksek açmama gibi sorunda olmaması gerekiyorBence de, dikkat etmediğim için net bir şey diyemedim.
Muhtemelen yazılım kaynaklı bir sorun.
Netflix bir şeyi güncellediyse, sistemdeki Dolby konfigürasyonunu görmemiş olabilir.
Tarayıcı çerezlerini silmek, uygulamayı sıfırlamak da işe yarayabilir.
Tarayıcı tabanlı çalışan servisler bunlar sonuçta.