не сохраняет начальные настройки

A Çevrimdışı

Andre

Yeni Üye
24 Ocak 2024
5
40
Может кто знает почему телевизор при включении с дежурного режима не сохраняет начальные настройки

IMG_20240125_081738.jpg
IMG_20240125_081402.jpg

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
The low voltages are for the processor. Did you also rewrite the flash memory? I have a Digihome bin that has the same motherboard (17MB110) and the same panel.

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
SPI for flash memory. It is written with a programmer. First save the software (bin) from the TV. It is possible that the remote control no longer works. You can use a programmable one. Try at your own risk.

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
908
44
Bu devirde bir sürü secenek varken üsengec ve umursamazca davranip bir tercüme programiyla derdini anlatmayacak "oduna" ben olsam yardim etmem. Türk misafirligi gösteriyorsunuz ama bence bu angutlar bunu hak etmiyor
kendi usendigi icin yaziyi yazip tercüme ettirerek kopyala ve buraya yapistir islemini yapmayarak
sizden onun boktan dilini kopyala yapistir tercüme ettir cevabi yaz tercüme ettir ve buraya yapistir" seklinde daha fazla isi sirtiniza yüklüyor ve bunu da kendisi yardima ihtiyaci oldugu halde yapiyor.

bu saygisizliga ancak sunu derim; пошел на хуй

bunu gidip yabanci bir forumda amerikan veya ingiliz sitesinde yapsa " sadece ingilizce" derler yardim etmezler tekrar birsey yaparsa kicina tekmeyi basarlar.
yardim isteyeceksen insan ol önce derdini anlatmaya biraz caba göster sen kendini derdini anlatmaya üseniyorsun ama millet sirf yardimsever oldugu icin sana yardim etmeye üsenmeyecek
daha agir yazardimda buradakilere ayip olmasin acayip ayar oluyorum bu lavuklara

Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,305
Bu devirde bir sürü secenek varken üsengec ve umursamazca davranip bir tercüme programiyla derdini anlatmayacak "oduna" ben olsam yardim etmem. Türk misafirligi gösteriyorsunuz ama bence bu angutlar bunu hak etmiyor
kendi usendigi icin yaziyi yazip tercüme ettirerek kopyala ve buraya yapistir islemini yapmayarak
sizden onun boktan dilini kopyala yapistir tercüme ettir cevabi yaz tercüme ettir ve buraya yapistir" seklinde daha fazla isi sirtiniza yüklüyor ve bunu da kendisi yardima ihtiyaci oldugu halde yapiyor.

bu saygisizliga ancak sunu derim; пошел на хуй

bunu gidip yabanci bir forumda amerikan veya ingiliz sitesinde yapsa " sadece ingilizce" derler yardim etmezler tekrar birsey yaparsa kicina tekmeyi basarlar.
yardim isteyeceksen insan ol önce derdini anlatmaya biraz caba göster sen kendini derdini anlatmaya üseniyorsun ama millet sirf yardimsever oldugu icin sana yardim etmeye üsenmeyecek
daha agir yazardimda buradakilere ayip olmasin acayip ayar oluyorum bu lavuklara
Kesinlikle doğru her cümlesiyle katılıyorum. Türk forumuna kendi dilinde yazıyor, hani evrensel dil olsa bir derece anlarımda Rusça nedir!?

Geri
Üst Alt