Naylon klimalar.

9 Çevrimdışı

9köy

Süper Üye
18 May 2016
547
arkadaşlar buyurun size naylon klimalardan basit bir örnek vereyim. resimde iki adet 12lik klima resmini işaretledim klimaların şişmanlığına boyutlarına bakın . birisi ME hj serisi diğeri BAYMAK

bu resmi özellikle dh den aldım baymak orada çok şişiriliyor çünkü.

1Nm76D.png

şimdi mendebur az muhterem çok gv. mbirol hemen der sf ye bak sf sitsin seni sf bu kadar zayıf tenekemi lavuk sf deki fana flap a bak nasıl özellikli. adamlarda teknoloji var borumu.

yavşak ibine tutturmuşsun 12lik klimada çift sıra kondenser olour diye ulan göt 10 sene önceki me 12likte tek sıra kondenser. yavşak panasonic e attın camuru düz kondensermiş eee me lerde düz şimdi toshibalarda düz panasonic beceremedi bu işi gene L yaptı. zaten şirket sallantıda bilyorsun sidik zoru gidyor. L kondenser yaptı oda tek sıra kondenser diğerleride kondenser..

nooldu yavşak fanı büyük koymuşlar alttan üstten yükselttiler kondenseri.

okuyanlar demesinki onlarda teknoloji varda baymak yani çinli aux ta yokmu. yok evet gidn bir açıp kapatın kapaklarını ben daha yeni gördüm gerçekten rezalet bir ürünoyuncakmı desek ne desek.

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941
Cvp: Naylon klimalar.

köylü üstadım güzel konuya el atmışsınız.gerçekten baymak klimaya o parayı verenlere üzülüyorum.klima değil resmen oyuncak.plastik kalitesi yok biryana çok basit bir klima.kesinlikle o parayı haketmiyor.

baymağı bir yakından görseler birde diğer klimaları anlar gözü gören zaten.üreticiside zaten klima dan bihabersiz klimamı klima işte.bizim burda sokak arasındada soğutucular bundan güzel klima üretiyor.hemde taş gibi.

İnsanlara verdiler gazı koşarak gidiyorlar.yazık bu yurdum insanına.bunları haketmiyor.

O Çevrimdışı

O D A

Kayıtsız / Doğrulanmamış

Mitsubishi naylon klimadır almayın verilen paraya yazık. Onun yerine ikitane baymak alın birini depoya koyun kullandığınız bozulunca depodakini takın kullanın.

9 Çevrimdışı

9köy

Süper Üye
18 May 2016
547

ghostkiller1' Alıntı:
köylü üstadım güzel konuya el atmışsınız.gerçekten baymak klimaya o parayı verenlere üzülüyorum.klima değil resmen oyuncak.plastik kalitesi yok biryana çok basit bir klima.kesinlikle o parayı haketmiyor.

baymağı bir yakından görseler birde diğer klimaları anlar gözü gören zaten.üreticiside zaten klima dan bihabersiz klimamı klima işte.bizim burda sokak arasındada soğutucular bundan güzel klima üretiyor.hemde taş gibi.

İnsanlara verdiler gazı koşarak gidiyorlar.yazık bu yurdum insanına.bunları haketmiyor.

daha öncede dedik ya bozulsa bile yüzde doksanı klima bozuldu diyemez bunların bşr avuntu bulurlar. :)

Geri
Üst Alt