NASA'dan 10 kentrilyon dolarlık proje

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sanko86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sanko86

Süper Üye
Puan 113
Çözümler 0
sanko86

Güneş Sistemi'nde yer alan asteroidler dünya ekonomisini yerle bir edebilir. Zira NASA'nın uzay aracı göndererek üzerindeki değerli madenleri çıkarmak istediği asteroidin ekonomik değeri 10 bin katrilyon dolar.

Amerikan Havacılık ve
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Dairesi'nin (NASA) bir sonraki hamlesi dünya ekonomisinin çökmesi anlamına gelebilir. Zira NASA uzay madenciliği için önemli bir adım attı.
NASA, 10 kentilyon dolar değer biçilen 16 Psyche asteroitine gitmek için geri sayıma başladı. Keşif sondasının son montajına başlandı. Sondanın 2026'da hedefine ulaşması bekleniyor.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gelişmiş ülkeler ile gelişmemek için ısrar eden ülkeler arasında işte bu kadar fark var... ?

"Gelişmemekte ısrar". Hocam sevdim bunu ?

İnsan özenerek hatta kıskanarak bu haberleri okuyor. Bu arada aklıma şu video geldi biraz gülelim ?

Twitter da şöyle bir paylaşım gördüm.

İnsan özenerek hatta kıskanarak bu haberleri okuyor. Bu arada aklıma şu video geldi biraz gülelim ?

Kadın haklı olmasına haklı da, olmaz olsun böyle haklılık dedirtiyor insana... Adam da eve girmemekte haklı... :haha1

Mevzu Nasa'dan nasıl buraya geldi denilebilir... O zaman Nasa da haklı... :nanik

Geri
Üst Alt