5 gün önce bu ürünü satın aldım ve çerçevesinde sorun olduğu için içime sinmedi internette gezerken buna benzer bir sorun daha gördüm birkaç test yaptım ölü piksel vs. yok gibi sadece çerçevenin LG yazısı bulunan çıta yamuk gibi bazı yerler ekrana yapışık, bazı yerler ise yapışık değil ekran ile plastik çıta arası kürdan girecek kadar açık, yapışık yerler ise normal hava bile geçmez gibi görünüyor bu sorun yüzünden kullandığım monitörü fotoğraftada göründüğü üzere ileride ya da kısa zamanda daha büyük problemlerle karşılaşırtırır mı iade etmeli miyim? Aynı fiyata daha iyisini bulmak ve almak mümkün mü? Teşekkürler.
Ne amaçla kullanacağımı soracak olursanız genel olarak oyun ama dizi ve film vs.. de çok izliyorum ara sırada photoshop ve edit yapıyorum..
kullandığım ve bahsettiğim sorunla karşılaştığım monitörüm;
8-9bin TL'ye birkaç monitör buldum fakat
Diğer bulduğum monitörler ise bunlar;
Bunları buldum kendimce 8-9 bin TL fiyat bandında, Samsung Odyssey G serisine baktım bir G7 iyi geldi gözüme o da 15 bin TL aşıyor bütçeyi çok.
Bu ürünlerden daha iyi olduğunu düşündüğünüz marka/model varsada tavsiyelerinizi bekliyorum.. teşekkürler
Ne amaçla kullanacağımı soracak olursanız genel olarak oyun ama dizi ve film vs.. de çok izliyorum ara sırada photoshop ve edit yapıyorum..
kullandığım ve bahsettiğim sorunla karşılaştığım monitörüm;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
8.999 TL'ye aldım.8-9bin TL'ye birkaç monitör buldum fakat
Giriş yap veya üye ol.
ve
Giriş yap veya üye ol.
hiçbir yerde bulamadım sadece 27GP950-B var MediaMarkt'ta ama outlet olarak alınır mı? Kullanılmış açılmış sonuçta riske değer mi bilmiyorum.
Giriş yap veya üye ol.
Diğer bulduğum monitörler ise bunlar;
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Bunları buldum kendimce 8-9 bin TL fiyat bandında, Samsung Odyssey G serisine baktım bir G7 iyi geldi gözüme o da 15 bin TL aşıyor bütçeyi çok.
Bu ürünlerden daha iyi olduğunu düşündüğünüz marka/model varsada tavsiyelerinizi bekliyorum.. teşekkürler
Son düzenleme: