60-70 MB alıyorum.Alt yapın nedir vdsl fiber İnternet hızın kaç mbps
Peki satın aldığınız modemi kurabilecek misiniz?60-70 MB alıyorum.
Sorun yok o kadar da teknoloji cahili değilim sorunsuz çalışan ısınmayan beni 2-3 yıl götürsün yeter . Tande v12 ax1200 alacaktım cok ısınıyor diye yazıyorlar yorumlar hep kötü, tavsiye lazımPeki satın aldığınız modemi kurabilecek misiniz?
Anladım. Yukarıda TC Yıldırım ' ın bahsettiği bilgileri vermeye devam edip tamamladığınız zaman tavsiyeyle ilgili sanıyorum bilgi verebiliriz. Kendisi size altyapıyı, modemin hangi sistemde çalışacağını soruyor, siz sadece sistemden aldığınız hızı söylüyorsunuz. Kusura bakmayın aldığımız yanıtlar pazardan domates seçerken bile yeterli olmadığı için şimdilik net birşey söyleyemiyoruz.Sorun yok o kadar da teknoloji cahili değilim sorunsuz çalışan ısınmayan beni 2-3 yıl götürsün yeter . Tande v12 ax1200 alacaktım cok ısınıyor diye yazıyorlar yorumlar hep kötü, tavsiye lazım
TTNet altyapı 75 limitsiz internet abonesiyim ama 65 MB alıyorum,ev iki katlı yukarı katta keenetic extra var.alt katta Telekom verdiği vardı ama eski 4 yıllık belki daha fazla, keenetic rota olar kullanıyorum aşağı orta yollu birşey alayım dedimAnladım. Yukarıda TC Yıldırım ' ın bahsettiği bilgileri vermeye devam edip tamamladığınız zaman tavsiyeyle ilgili sanıyorum bilgi verebiliriz. Kendisi size altyapıyı, modemin hangi sistemde çalışacağını soruyor, siz sadece sistemden aldığınız hızı söylüyorsunuz. Kusura bakmayın aldığımız yanıtlar pazardan domates seçerken bile yeterli olmadığı için şimdilik net birşey söyleyemiyoruz.
Tamam Vdsl altyapı mevcut bu modemi alın tavsiye ederim uzun zamandır kullanıyorum.60-70 MB alıyorum.