Yok mka sitede yorumlarda ekleyen yanlış olmuş diye bir yazı yazmış uzantıyı değiştirin demiş ama nasıl olacak bilmiyorum.Yani programsız nasıl olacak onu bilmiyorum.mkv olmasın hocam ?
Ses dosyası olarak eçiyormuş Matroska Audio File demekmişyeniden adlandırıp sonunda .mka yazan yeri .mkv yapın hocam mka diye bir uzantı duymadım hiç.
Ses dosyası olarak eçiyormuş Matroska Audio File demekmiş
Dosyanın ismini silip yeniden başka bir isin olarak yazdım.Sonuna .mkv dedim.Ama değişiklik yok Aktif yapmak derkenyeniden adlandırıp sonunda .mka yazan yeri .mkv yapın hocam mka diye bir uzantı duymadım hiç.
ekleme : Windows sürümüne göre dosya adı uzantısını aktif yapmalısınız
Dosyanın ismini silip yeniden başka bir isin olarak yazdım.Sonuna .mkv dedim.Ama değişiklik yok Aktif yapmak derken
Himm win7 de nasıl olur acabawindows 10 ise herhangi bir klasör açıp yukarıda görünüm sekmesine tıklayıp "dosya adı uzantıları" sekmesindeki tiki aktif edin.
windows 10 ise herhangi bir klasör açıp yukarıda görünüm sekmesine tıklayıp "dosya adı uzantıları" sekmesindeki tiki aktif edin.
Tamamdır.Mka yı sildim.Mkv oldu.öğrenmiş oldum teşekkürler.denetim masası klasör seçenekleri görünüm "bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" sekmesinde tiki kaldırın
rica ederim Fiko değiştirirken acele ettim benim aklıma şimdi neler geliyor neler yüzüm kızarıyorteşekkürler labnet <---------- labnet dedim çünkü yeni linkine alışamadım D tentips derken aklıma teratabisler geliyor
neyse konu dağılmasın birşey daha öğrenmiş oldum. isim değiştirildiğini biliyorum ama bazen olmuyordu meğer dosya uzantılarının değiştirilmesi için onay gerekiyormuş. hepsinde geçerli mi bu ?rica ederim Fiko değiştirirken acele ettim benim aklıma şimdi neler geliyor neler yüzüm kızarıyor