Mini/midi fırın tavsiyesiniz ne olur?

L Çevrimdışı

lavanta

Aktif Üye
20 Tem 2024
132
50
Mutfaktaki 11 yıllık midi fırın artık emekli olmak üzere. Yenisini almak gerekiyor.
Tavsiyeniz ne olur? Sağlam ve uzun ömür önceliğimiz.
Mevcut fırın 54x41x30 cm ölçülerde. Yer bakımından benzer ölçülerde fırın lazım.
Teşekkürler.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,959
Ağır kokulu yiyecekleri balkonda pişirmek için bence her evde olmalı. Zaman saati, tertostat, rezistans basit parçalardan imal edildiği için çok para vermene gerek yok.

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,405
Basit bir cihaz olsada malzeme kalitesi anlamında, Vestel yada Arçelik üretimi uygun fiyatlı bir ürün bakabilirsiniz.

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
811
50
Simfer yazmaya gelmiştim... :ok
8 senedir kuzinesini kullanıyorum, bir sorun yaşamadım.
Tabi ben yaşamadım. Çok pislenirse bekleri ayırıp üst tablayı komple söküp küvette şar şar yıkıyorum.
Cihazı parçalayıp toplayabiliyorum yani. Bozulursa her türlü dalarım :kiskis

Malzemeden çalan bir firma değil. Zaten TSE yüzünden asgari şartları karşılamak zorunda.
Bosch setüstü fırın da vardı, enerji tasarrufu dalgasına ısınmak bilmez, sinir ederdi. Kullandık ama yıllarca.

Ben simferden şaşmam. Hatta baya bi zaman 70liğini koşturdum ama zamanında bi fotoğraf çekimi için yarı sanayi tipi bi mikrodalga fırın almıştım, normal fırın gibi de kullanılabiliyor falan, onu kullanmaya başladım bir süredir, simfer işi rafa kalktı.

Son düzenleme:
L Çevrimdışı

lavanta

Aktif Üye
20 Tem 2024
132
50
Simfer yazmaya gelmiştim... :ok
8 senedir kuzinesini kullanıyorum, bir sorun yaşamadım.
Tabi ben yaşamadım. Çok pislenirse bekleri ayırıp üst tablayı komple söküp küvette şar şar yıkıyorum.

Malzemeden çalan bir firma değil. Zaten TSE yüzünden asgari şartları karşılamak zorunda.
Bosch setüstü fırın da vardı, enerji tasarrufu dalgasına ısınmak bilmez, sinir ederdi. Kullandık ama yıllarca.

Ben simferden şaşmam. Hatta baya bi zaman 70liğini koşturdum ama zamanında bi fotoğraf çekimi için yarı sanayi tipi bi mikrodalga fırın almıştım, normal fırın gibi de kullanılabiliyor falan, onu kullanmaya başladım bir süredir, simfer işi rafa kalktı.
Teşekkürler bilgi için

Geri
Üst Alt