Midea Mission Tüketim

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
Arkadaşlar Kabaca Bir Video Hazirlayip
Kafalardaki Soru Isaretlerini Gidermek Adina

Tuketim Video Hazirladim
Herzaman Dediğimiz Uzere Bu Anlik Tuketimi Gosterir

Gunluk,Aylik Tuketim Herzaman Farklı Olur
Ama
Burdan Yola Cikarak Cihazin Tuketimi Hakkinda
Fikir Sahibi Olunabiliniyor

[video=youtube]https://youtu.be/aMBg-EhROrM[/video]

H Çevrimdışı

hasancan

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Cvp: Midea Mission Tüketim

https://www.youtube.com/watch?v=WQhpFwOrtZo

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450

Hasancan Kardesim
Klimanin Sensorlerinde Problem Var ki

Bariz Belli

Sana Zahmet Telefondan Wifi Bağlanip

Self Diagnose Menusune Gelip
Play Tusuna Basip
Cihazini Bir Taratirmisin
Abnormal Bir Durum Cikacak mi

H Çevrimdışı

hasancan

Kayıtsız / Doğrulanmamış

Sota' Alıntı:
Hasancan Kardesim
Klimanin Sensorlerinde Problem Var ki

Bariz Belli

Sana Zahmet Telefondan Wifi Bağlanip

Self Diagnose Menusune Gelip
Play Tusuna Basip
Cihazini Bir Taratirmisin
Abnormal Bir Durum Cikacak mi

tarattım hocam herşey normal çıkıyor

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450

Ara Hocam
Gelip Baksinlar
Benim Video Gozlerine Sokmayi Ihmal Etme

Cihazin Sensorlerinde Bir Sorun mu Var
Diyecem
Wifi 25.5 Goruyorum Diyorsun
Ozaman Sikinti Yazilimsal...

E Çevrimdışı

erkut303

Aktif Üye
23 Kas 2016
300
54

Cümleten günaydın arkadaşlar hasancan arkadaşım şota kaderimin dediği gibi argelsinler baksınlar cihaza bırakma peşlerini madem sattılar bu klimayı dursunlar arkasında gerekirse git yasal işlem başlat

E Çevrimdışı

erkut303

Aktif Üye
23 Kas 2016
300
54

Arkadaşlar neye kızıyorum biliyormusunuz hani bir ürünü satanakadar hertürlü konuşurlar paranızı alırlar hani bir sıkıntı çıkıncada arki bulasın birdünya para verip klima almışın bir sorun var gelip birbakmıyorlar sonuçta garantisi var b ısıntı varsa deyiştirin niye insanları mağdur ediyorlar

H Çevrimdışı

hasancan

Kayıtsız / Doğrulanmamış

Sota' Alıntı:
Ara Hocam
Gelip Baksinlar
Benim Video Gozlerine Sokmayi Ihmal Etme

Cihazin Sensorlerinde Bir Sorun mu Var
Diyecem
Wifi 25.5 Goruyorum Diyorsun
Ozaman Sikinti Yazilimsal...

Hocam aradım yılbaşından sonra gelebilirlermiş

E Çevrimdışı

emin616 

Aktif Üye
6 Nis 2017
289

Midea mision 12.000 btu bu ay günde en az 18 saat çalıştı toplam 178.800 kw tüketim yapmış. Fatura 73.70 TL geldi. Bu sadece klimanın tüketimi değil. 1 adet 50w ampul, ev tadilatta olduğu için matkap, taşlama makinesi, evin çeşitli odalarında 2 adet 50w ampul çalıştı. Bunlar devamlı değildi. Bu faturadaki belki 7-8 lirasını diğer aletlet kalanını klima yaptı.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450

172 lira geldi banada
Missiona eklerim faturayi
110 lirasi lamba + pompa vss fix gelen fatura
62lira yakmis...

E Çevrimdışı

emin616 

Aktif Üye
6 Nis 2017
289
Havaların soğumasıyle birlikte ilk defa hobi odamda klima çalıştırdım. Dış sıcaklık en yüksek 13, En düşük 2 derece oldu.  21 derecede çalıştı klima. 22-23 M2 oda, yüksekik 250 cm.

08:00 - 19:00 arası 11 saate 9.09Kw tüketmiş

19:00 - 07:00 arasında 12 saate 8.24 Kw tüketmiş

Bu değerler sanırım ilk defa klimayı çalıştırdığım için yüksek geldi.  Birde klima kendisini pek kısmadı nedense?   Hobi odamda çinçilla tavlanı besliyorum arada kum banyosu yapıyorlar ve odada iste istemez toz oluşuyor. Acaba bu tozlardan klima sensörleri etkilenmiş olabilir mi? Klimayı tozdan korumak için nasıl bir yöntem izlememi önerirsiniz.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
emin616' Alıntı:
Havaların soğumasıyle birlikte ilk defa hobi odamda klima çalıştırdım. Dış sıcaklık en yüksek 13, En düşük 2 derece oldu.  21 derecede çalıştı klima. 22-23 M2 oda, yüksekik 250 cm.

08:00 - 19:00 arası 11 saate 9.09Kw tüketmiş

19:00 - 07:00 arasında 12 saate 8.24 Kw tüketmiş

Bu değerler sanırım ilk defa klimayı çalıştırdığım için yüksek geldi.  Birde klima kendisini pek kısmadı nedense?   Hobi odamda çinçilla tavlanı besliyorum arada kum banyosu yapıyorlar ve odada iste istemez toz oluşuyor. Acaba bu tozlardan klima sensörleri etkilenmiş olabilir mi? Klimayı tozdan korumak için nasıl bir yöntem izlememi önerirsiniz.

Sensörlerde eşanjör ve kondanser gibi toz tutacak bir fiziksel yapı yok bu nedenle toz tuttu algılamadı vs gibi durumlar da olmaz, Sensörün üzerine 2 kat bant sarın, 3 dakika geç algılar ama yine de algılaması gereken ısıyı algılar arıza yapmadığı sürece. 

Bunun dışında benim beklentim sizin ürün için 6-6.5kw dolayında olurdu. Bu tüketim verilerini ben de ilk çalıştırma kaynaklı kütle ısısına bağlıyorum zira neredeyse ilk 2 saatlik tüketim, kütle ısısını dengeleyene kadar boşa gidiyor.

A Çevrimdışı

Alp0101

Yeni Üye
3 Ara 2017
30
Dün gece bir ölçüm yaptım kendimce hatam varsa duzeltin . İki gece üst üste gece tüketimini aldım ortalama gece 23 ten sabaha7 ye kadar klima calismazken ortalama .603 kwh tüketim var dün akşam gece topla tüketim sayacta yazan 1469,708 di klimayi kapatmadım 23 derece ikinci fanda calisti sabaha kadar öğlen tekrar kontrol ettim gece toplam endex 1473,605 olmus bu hesaba göre 1473,605 - 1469,708 : 3,897 gece tüketimi ,600 kwh normalde tüketilen 3,897-,600:3,297 kwh 8 saatlik tüketim . Klima ne sf35 sizce biraz fazla degilmi

Geri
Üst Alt