MHK başkanlığını şimdiden uyarıyoruz ...

Neden yahu edemiyor muyuz?

Hakem tayin etmeden evvel biraz öğreteydin bari :kiskis

Abi beni tanımıyor musun yahu her şeye muhalefet :kop
Eeee, ben neden :
sayın @teraspy ,@Sota ve @Adem Helvacı üçlüsüne ve 4.cü hakem olarak @tarık uğur 'a bu maçı vermeyin
dedim sanıyorsun :haha1
Ben bir kere her fenerli atağında ofsayt bayrağını kaldırırdım :hihi

Alaattin abi Göztepe stadının güvenlik işi benim çalıştığım şirkette, olmadı o gün mesai yaparım stada işe gider Mesut Özil'i rehin alırım, soyunma odasından çıkartmam ?
Tamam ,ben geleyim oraya hemen :haha1

Nereyi keşfettiniz bari ,bize yakın mı :hihi
Yok be abi bizim yakınlardaki tepelere arabayla gittik bakındık nerelerde neler yapılabilir düşüncesi ile.
Dün de devam edecektik ben İlterişi ektim, O bu gün beni ekti, Yarın Allah büyük yağmur yağmazsa bakarız :kiskis

Trafoya kedi sok bı ara revaçtaydı cezası da yok hem ?

Özil i rehin almak biraz riskli olabilir
Bizim mahallede kedi besleyen var ,ondan mama alıp ,stadın oradaki trafoya atayım bari ,fenerin antranörü itiraz ettiğinde "atı alan Üsküdarı geçti" derim:haha1

Yok be abi bizim yakınlardaki tepelere arabayla gittik bakındık nerelerde neler yapılabilir düşüncesi ile.
Dün de devam edecektik ben İlterişi ektim, O bu gün beni ekti, Yarın Allah büyük yağmur yağmazsa bakarız :kiskis
Burada yağıyor ama Gaziemir'de çok yok yağış ,gittiğinizde bana konum at da naviye yükleyeyim :hihi

Oyunu beğenmedim doğrusu,hiç zevk almadım,bu gün fenerli arkadaşa 1-1 biter demiştim ,maç bitti beni aradı ,"alocum falcı mısın" dedi.Kötü oyun,maça götürmek istediler yeğenler ,"ben ağır yenilgiyi kaldıramam" demiştim :kiskis
Ama ah halil ah ,direğe denk gelmeseydi 3 puan bizimdi ama tekrar edeyim ,kötü oyundu.Fener oynadı , gölü biz bulduk :)

Geri
Üst Alt