mertev adlı satıcıdan ürün almayın

Pitbull Çevrimdışı

Pitbull 

Süper Üye
6 Tem 2020
1,124
43
Geçen hafta aldığım buzdolabı kargoya verilmedi. Hepsiburada firma ile iletişime geçemiyor, sistemde kayıtlı cep numarası iptal edilmiş. Satıcı puanına güvenip kesinlikle alım yapmayın. Hepsiburada da iptal edin deyip geçiyor olan size oluyor. Ürün o gün uygun fiyattayken şuan çok daha pahalı.

Screenshot_20231110_134716.jpg
Screenshot_20231110_134509.jpg
Screenshot_20231110-134319.jpg

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,960
Şu puan kasma olayının yapılabileceğini insanlara anlatmak lazım.
Yapılacak sahte satışlar, sahte yorumlar vs mümkün.
Ben her zaman 5 yıldız yorumlar yerine 4-3-2-1 yıldız yorumlara bakarım.
Bir de en güncel yorumlara bakarım.
Pazaryeri sitesinin ya kendisinden alın ya da o satıcının diğer ürün satışlarındaki yorumlarına bakın.
İşini iyi yapan anlaşılıyor.
Hepsiburada iptal edin demek yerine, anında aksiyon alıp iadenizi yapabilirdi.
Ben mesela Hepsiburada'dan harddisk almıştım, aldığım harddisk bozuk çıktı, servisten değişim raporu verilince değişim yaptılar.

Pitbull Çevrimdışı

Pitbull 

Süper Üye
6 Tem 2020
1,124
43
Aynı satıcı piyasanın altında %15 indirimle satış yapmaya devam ediyor. Alanlar ürün gelecek diye bekleyecek indirim bitecek başka satıcıdan pahalıya alacaklar.

Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,305
Danışıklı dövüş, pazar yeri satıcıya ulaşamayacak ama satış yaptırmaya devam edecek. Külliyen yalan, olan tüketiciye oluyor. Kullanmayın bu platformları görelim nasıl oluyor o işler?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
Daha önce aynı şekilde ürünüm kargolanmamıştı fakat başka satıcıdan gönderim yapılmıştı aradaki tek fark ilk aldığım satıcı hepsiburadanın kendisi oluşu.

Pitbull Çevrimdışı

Pitbull 

Süper Üye
6 Tem 2020
1,124
43
Danışıklı dövüş, pazar yeri satıcıya ulaşamayacak ama satış yaptırmaya devam edecek. Külliyen yalan, olan tüketiciye oluyor. Kullanmayın bu platformları görelim nasıl oluyor o işler?
Telefon numarasini aradim iptal edilmis. Siparisi onaylarken mesafeli satis sozlesmesi tikini isaretledigimiz yerde yaziyor.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
Hocam kesin bir teminat yada cezası vardır sözleşmelerinde. Telefonu iptal olan adamın üyeliği iptal edilir, halen satış yapıyorsa bilinçlidir diye düşünüyorum.
üstadım tam emin olmamak beraber şuanki sistemde teminata gerek yok.
Çünkü para pazar yerinde bloke konumda
alıcı tamam demenden ödeme yapılmayacağı için
adamlar kafasına göre takılıyor.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
üstadım tam emin olmamak beraber şuanki sistemde teminata gerek yok.
Çünkü para pazar yerinde bloke konumda
alıcı tamam demenden ödeme yapılmayacağı için
adamlar kafasına göre takılıyor.
sarı siteden 2 el param güvende ile masa saati aldım satıcı arkadaş dün satışı iptal etmiş nedenide kargo ile gönderdiği başka bir ürün kargoda hasar almış diye .sarı sitenin böyle satıcıları öpmesi lazım kafalarına göre takılıyorlar bizde saat gelecek diye trendyolda kuponlu kampanyalı masa saati vardı onu almadık mağdur olduk.mağdurum mağdur.

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
sarı siteden 2 el param güvende ile masa saati aldım satıcı arkadaş dün satışı iptal etmiş nedenide kargo ile gönderdiği başka bir ürün kargoda hasar almış diye .sarı sitenin böyle satıcıları öpmesi lazım kafalarına göre takılıyorlar bizde saat gelecek diye trendyolda kuponlu kampanyalı masa saati vardı onu almadık mağdur olduk.mağdurum mağdur.
şimdi senden de komisyon keserlerse gör tatavayı.

Geri
Üst Alt