82s istendiği için gör istedim bir yanlışlık olmasın diyelink vermişsin abi, bize gerek yok
17mb82s yazılımı atıoyrum tv de anten var fakat anten kurulumu cıkmıyorF fikoloji TEKNOwest
Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
Full yazılım denemek isterseniz.17mb82s yazılımı atıoyrum tv de anten var fakat anten kurulumu cıkmıyor
hocam yazılımı attım fakat regal yazıyor ılerlemıyor karanlık ekran kalıyor oyleFull yazılım denemek isterseniz.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
ekran da yazılır taşdı ve renkler karıstı oncesınde anten ayarı yok sadece sımdı ekran kaydı ppanel yazılım mı ıstıyor acabaFull yazılım denemek isterseniz.
Bakıyorum.hocam yazılımı attım fakat regal yazıyor ılerlemıyor karanlık ekran kalıyor oyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ekran da yazılır taşdı ve renkler karıstı oncesınde anten ayarı yok sadece sımdı ekran kaydı ppanel yazılım mı ıstıyor acaba
Yazılım linkhocam yazılımı attım fakat regal yazıyor ılerlemıyor karanlık ekran kalıyor oyle
ekran da yazılır taşdı ve renkler karıstı oncesınde anten ayarı yok sadece sımdı ekran kaydı ppanel yazılım mı ıstıyor acaba
Yazılım link
OK ile yüklenecek
Akşam telefonumun internet kotası doldu yazamadım Eklediğiniz barkod resimlere ait donanıma sahip olan tv nin orjinal yazılımı verildi. Tv yi servise de gönderseniz bu yazılım yüklenecek.sorun devam edıyor oncesınde acılıyordu sımdı ıse regal yazıyor sonra sıyah ekran kımse yok ustam
SELAM. BEN BU YAZILI REGAL 32'' 17MB82S ANAKARTTA DENEDİM GÖRÜNTÜ TERSE DÖNDÜ PANEL YAZILIMI OTURMADI.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. TEŞEKKÜR EDERİM.Full yazılım denemek isterseniz.
panel yazılımlarıSELAM. BEN BU YAZILI REGAL 32'' 17MB82S ANAKARTTA DENEDİM GÖRÜNTÜ TERSE DÖNDÜ PANEL YAZILIMI OTURMADI.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. TEŞEKKÜR EDERİM.
LİNKTE MB82S__OEM_OEM_V058a YAZILIM YÜKLEYİP SONUCU BİLDİRİRSİNİZhocam yazılımı attım fakat regal yazıyor ılerlemıyor karanlık ekran kalıyor oyle