Teşekkür ediyorum.Hoş geldiniz. Size de iyi günler.
Merhaba, size de iyi forumlar. Teşekkür ediyorum.Merhaba hoşgeldiniz iyi forumlar.
Teşekkür ediyorum, iyi forumlar.☺Hoş geldiniz iyi forumlar ?
Teşekkür ediyorum, Umut Barış bey.Hoş geldiniz.
Teşekkür ediyorum. İyi günler.Foruma hoş geldiniz,iyi günler.
Teşekkür ediyorum, ben de çok aktif olabileceğimi zannetmiyorum. Forumdan yaklaşık bir yıldır istifade ediyordum. 58ua9600 tv alınca üye olmak gerekli oldu. İyi günler.Hoşgeldin. Burası çok güzel bir Forum. Güzel paylaşım platformu. Ben fazla aktif değilim genellikle okuyucuyum. Sorunum oldugunda yazıyorum hemen ilgileniyorlar çok güzel bir ortam var. Umarım sende beğenirsin.
Bak sen 1 yıl üyeliksiz faydalanmak yani tv almasan üye olmayacaktın yaniTeşekkür ediyorum. İyi günler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ediyorum, ben de çok aktif olabileceğimi zannetmiyorum. Forumdan yaklaşık bir yıldır istifade ediyordum. 58ua9600 tv alınca üye olmak gerekli oldu. İyi günler.
Teşekkür ediyorum , nasip zamanına meftundur, demişler. Böyle nasip oldu.Bak sen 1 yıl üyeliksiz faydalanmak yani tv almasan üye olmayacaktın yani
Tv bozulunca silin üyeliğimi diye başlama
Not:Şaka şaka aramıza hoşgeldiniz iyi forumlar...
Bir de bu konularda başkalarına yardımcı olabilecek kapasitem yok ancak; 58ua9600'ü tavsiye edebilirim.Bak sen 1 yıl üyeliksiz faydalanmak yani tv almasan üye olmayacaktın yani
Tv bozulunca silin üyeliğimi diye başlama
Not:Şaka şaka aramıza hoşgeldiniz iyi forumlar...
Hoş bulduk. Hayırlı günler.